Sociedad
COMUNICACIÓ

Preocupació dels periodistes per la designació d'una directora d'RTVA aliena al sector

L'APCA reclama que es modifiqui la llei de l'ens públic per adaptar-la als nous temps i que deixi de ser obligatòria la nacionalitat andorrana per dirigir-lo

Imma Jiménez. / ANA

Andorra la Vella

Preocupació de l'Associació de periodistes pel nomenament d'una directora d'RTVA aliena al sector.

L'APCA, a través d'un comunicat, considera imprescindible que el càrrec a l'ens públic l'ocupi una persona formada en periodisme o comunicació audiovisual i amb experiència en mitjans. Al seu entendre, l'ens "no és una empresa qualsevol" i lamenta que es primi la gestió econòmica per sobre dels continguts periodístics en la designació d'Imma Jiménez com a nova directora d'RTVA. Així ho ha posat de relleu a la SER el seu president, Marc Segalés.

Marc Segalés valora el nomenament de la nova directora d'RTVA

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673518259536/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'entitat que representa els periodistes del país afegeix que la directora de la televisió i la ràdio públiques ha de complir tasques que van més enllà de la gestió empresarial i que requereixen de formació específica, i especialment davant els reptes que tenen plantejats els mitjans públics per adaptar-se als nous temps.

Segalés creu que cal modificar la llei d'RTVA perquè entre d'altres coses no sigui obligatori tenir la nacionalitat andorrana per dirigir l'ens.

L'APCA conclou que amb la designació d'una persona aliena al sector es menysté la tasca dels periodistes del país.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad