Sociedad

STA i FEDA van encarregar dos projectes per 170.000 euros a la consultora de Jordi Cinca

Fenoll ha respost a la pregunta formulada pel president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López

M.F.

Andorra

La secretària general del Govern, Ester Fenoll, ha respost a la pregunta formulada pel president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, sobre les adjudicacions fetes a l'empresa Giraffe Strategy per part de l'administració general o de les parapúbliques.

Deixa clar que el Govern no ha fet cap encàrrec a l'empresa de l'ex-ministre de Finances i actual president del Fons de Reserva de Jubilació, però sí que a l'abril del 2020, tant FEDA com Andorra Telecom van fer un encàrrec cadascuna.

En el cas de la companyia elèctrica va demanar un treball de consultoria per acompanyar les societats FEDA i FEDA Solucions en la reflexió estratègica per actualitzar tant el full de ruta com el model de negoci i adaptar-lo a la realitat i les necessitats dels clients. També es demanava d’estructurar nous productes que la societat té en cartera i analitzar noves oportunitats. Un altre aspecte de l’encàrrec corresponia a fer-ne partícips la direcció de les societats i els seus òrgans de govern, per adquirir més autonomia i interioritzar els mecanismes per fer la reflexió internament i de manera automàtica en el futur. L'import va ser de 65.000 euros.

Per la seva part, Andorra Telecom volia suport estratègic i assessorament sobre la participació a ESPIC, el call centre situat a la Massana. El cost va superar els 103.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00