Sociedad

Només PS i Terceravia demanen que l'AREB faciliti els comptes de BPA al Tribunal de Comptes

La comissió constata amb preocupació que algunes entitats auditades segueixen sense donar compliment a les observacions fetes pel Tribunal de Comptes i insta a regularitzar la situació

Andorra

La comissió legislativa de Finances ha enllestit l'informe fiscalitzador corresponent a l'exercici 2020, en el què torna a demanar per activa i per passiva que se li lliurin els comptes, ja que s'està incomplint la Llei del Tribunal de Comptes. Així mateix, impedeix avaluar l’existència de passius, contingències, riscos o responsabilitats que poguessin tenir incidència directa en els comptes de l’AREB i, indirectament, en els comptes de l’Estat; comportant una limitació a l’abast del treball. El Tribunal de Comptes assenyala que no pot avaluar els riscos que comporten a l’AFA els fons procedents de l’Administració de Justícia que l’entitat té depositats a l’entitat bancària que es troba en procés de resolució des del 27 d’abril de 2015.

Només PS i Terceravia consideren imprescindible que l’AREB faciliti aquesta informació a l'òrgan tècnic de fiscalització de la gestió econòmica, financera i comptable de l’Administració pública, a fi de què es pugui manifestar al respecte. En aquest cas, tant DA, com Liberals i Ciutadans Compromesos s'han desmarcat.

La comissió constata amb preocupació que algunes entitats auditades segueixen sense donar compliment a les observacions fetes pel Tribunal de Comptes i insta a regularitzar la situació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00