Sociedad

L'USd'A assegura que la inversió estrangera en immobles empitjora el problema de l'habitatge

Ubach considera que la inversió estrangera que s'ha fet en immobles l'any 2021 d'euros és perjudicial per la problemàtica de manca d'oferta de pisos de lloguer a preu assequible

L'AGIA i l'APBI titllen de perillós i excessiu l'intervencionisme del Govern en la qüestió dels lloguers / Arxiu ANA

Andorra

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabriel Ubach, considera que la inversió estrangera que s'ha fet en immobles l'any 2021 per valor de pràcticament 177 milions d'euros és perjudicial per la problemàtica de manca d'oferta de pisos de lloguer a preu assequible. Manifesta que els inversors inverteixen en totxto el que abans ho feien en places financeres. Alerta que s'està creant una nova bombolla immobiliària i critica al Govern perquè està convertint el país en un nou Mònaco. En aquest sentit, l'acusa de deixar desemparada la classe treballadora i té clar que molt agent haurà d'anar a viure a l'Alt Urgell perquè els preus dels habitatges seguiran disparats.

Lamenta que no s'hagi après res de la crisi del 2008 i que les inversions que s'estan fent actualment, la majoria continuen sent especulatives. Remarca que els inversors prefereixen invertir al país la part que haurien de pagar al fisc del seu país.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00