Sociedad

Marsol aposta per ubicar el recinte multifuncional a l'Estadi Comunal

La cònsol deixa enlaire que les proves d'atletisme dels Jocs dels Petits Estats es puguin dur a terme

Andorra

La cònsol major d'Andorra la Vella, Canxita Marsol, celebra que no s'hagi fet a l'aparcament de l'antiga plaça de brau veient la carpa que s'ha instal·lat per celebrar l'espectacle del Cirque du Soleil. Assegura que tenen un estudi de volumetries que dictamina que l'edifici és compatible amb el camp de futbol, la graderia i la pista d'atletisme. Ara espera la decisió definitiva de Govern, tenint en compte que encara no s'ha descartat del tot el terreny de la Margineda.

Assegura que té moltes ganes de començar la reforma de l'estadi i que el multifuncional també s'aixequi en aquests terrenys. Cal tenir en compte que el 2025 Andorra organitzarà els Jocs dels Petits Estats i Marsol alerta que potser les proves d'atletisme no es podrien fer i caldrà buscar una alternativa. Tot i això, no descarta que aquesta fase pugui està enllestida.

La cònsol major ha assegurat que les obres tardaran molt a començar, ja que només es disposa de l'avantprojecte de l'arquitecte Pere Cervós, encarregat de dissenyar la reforma de l'Estadi Comunal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00