Directo

PLENO DEL CONGRESO Investidura de Feijóo, en directo: última hora del debate en el Congreso

Sociedad

Una veïna de Castelló de Rugat denuncia a La Saleta per maltractament

Explica que son pare va caure de la cadira de rodes degut a "la desatenció del personal"

Ontinyent

La veïna de Castelló de Rugat, Amparo Amo, ha denunciat a la residència La Saleta per un suposat maltractament i abandonament de les seues funcions cuidant de les persones majors, concretament son pare.

Amparo va publicar fa uns dies a un dels grups de Facebook on la gent de la ciutat expressa opinions o debateixen que son pare, una persona dependent en cadira de rodes i que, a pesar d’estar ja amb l’alta, va estar prop de perdre la vida després d’una caiguda. La seua filla està convençuda que darrere hi ha hagut una negligència per falta d’atenció i vigilància, un fet que ha denunciat a la fiscalia i requereix de col·laboració dels ontinyentins que tinguen familiars allí ingressats per anar fins al final.

A més explicava que “a l’hora de donar els detalls de l’ocorregut al SAMU, la residència va mentir, un fet que els propis metges han reconegut”. L’ontinyentina ha parlat a Ràdio Ontinyent on ha lamentat que “mon pare té una dependència, té immobilitzada la part esquerra i va en cadira de rodes i aquesta és la tercera vegada que cau”, ha explicat la jove, que ha descrit com, després de la caiguda, “el xafament de la vèrtebra li ha fet un edema”. Segons ha contat la filla, quan l’home va entrar a l’hospital d’Ontinyent, “els deia als metges que feia mitja hora que estava cridant que per favor l’assentaren bé i que ningú li feia cas”.

Amparo explica que aquest últim episodi se suma a les queixes per la falta de menjar i l’abús de pastilles. “Deia que no menjava bé. Inclús la doctora de medicina interna que l’està tractant em diu que mon pare portava massa tranquil·litzants”, ha denunciat.

Escolta l’entrevista completa fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00