Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
JORNADA

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Universitat d'Alacant fan un homenatge a Isabel-Clara Simó

En unes jornades que tindran lloc aquest divendres 31 de març i dissabte 1 d'abril a l'aulari Germán Bernácer de la UA i en les que participaran experts de la seua obra i persones del seu entorn com la seua filla Cristina Dalfó

Carles Cortés ens parla sobre la jornada dedicada a Isabel Clara Simó (30/03/2023)

Carles Cortés ens parla sobre la jornada dedicada a Isabel Clara Simó (30/03/2023)

05:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1680185130817/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Aquest divendres 31 de març per la vesprada i dissabte 1 d'abril pel matí, la Universitat d'Alacant i més en concret l'aulari Germán Bernácer, serà seu de una jornada homenatge a l'escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó organitzada per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la mateixa UA.

Un dels principals impulsors d'aquesta iniciativa, el catedràtic, escriptor i amic personal de Isabel-Clara, Carles Cortés, ens ha explicat en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy, detalls respecte a aquest esdeveniment en el que participaran nombrosos experts en la seua obra, però on també hi haurà un espai molt especial per a la Isabel com a mare i amiga. Així per exemple, estarà present la seua filla, Cristina Dalfó, o amics i amigues de l'escriptora. També es podrà veure una exposició sobre la seua vessant periodística, comissariada pel també alcoià Miquel Cruz.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad