Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ESTIMA PER LA LLENGUA

Tot preparat per al Festritró, com a preàmbul de la Trobada d'Escoles Valencianes

Tindrà lloc aquest divendres 24 de març a l'Amfiteatre de la Zona Nord al llarg de tot el matí amb la participació d'una vintena de centres com explica Inés Vicedo, membre de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat

Una imatge de la passada edició que va tindre lloc a la població d'Alfafara / Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat

Alcoi

La Trobada d'Escoles Valencianes de L'Alcoià i El Comtat a Alcoi està cada vegada més prop i com a una de les activitats principals que fan de preàmbul a la mateixa tindrà lloc aquest divendres 24 a partir de les 9:30 hores en l'Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord una nova edició del Festitró.

Inés Vicedo parla sobre una nova edició del Festitró (23/03/2023)

04:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679594391286/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Inés Vicedo, una de les components de l'entitat organitzadora, la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, ha explicat en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy detalls al respecte d'aquesta gran cita musical on participaran una vintena de col·legis procedents de nombrosos punts de les nostres comarques i fins i tot de la província de València. La següent cita, la setmana que ve amb l'entrega dels Premis Sambori.

A més el grup El Diluví ha fet la cançó oficial de les Trobades 2023 que porten per lema Recuperem el Verd i està dedicada a Carmen Miquel, una composició que porta per nom 'Terra que no oblida'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •