Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ

Els col·legis El Romeral, Horta Major, Miguel Hernández i Sant Vicent d’Alcoi presentaran la seua oferta educativa en les jornades de portes obertes del 27 i 29 de març

El quatre centres educatius públics atendran als pares, mares o tutors en dos sessions que s’iniciaran a les 10 i a les 16 hores

Els col·legis públics d'Alcoi celebraran les jornades de portes obertes el 27 i 29 de març. / Getty Images

Alcoi

Els quatre col·legis públics d’Alcoi mostraran la seua oferta educativa en infantil i primària en les jornades de portes obertes programades per al dilluns 27 i dimecres 29 de març a les 10 i 16 hores.

Els pares, mares o tutors dels futurs alumnes, en aquestes sessions de visita, podran conèixer de ben prop i preguntar com és l’educació que ofereixen als centres El Romeral, Horta Major, Miguel Hernández i Sant Vicent. Unes escoles inclusives que eduquen amb valors fomentant el respecte i la tolerància i, també, són centres plurilingües que aposten per l’aprenentatge de l’anglés amb auxiliars de conversacions natius.

Els interessats o les interessades podran fer una visita per les instal·lacions adequades a cada cicle, a les aules des d’on, amb les noves tecnologies, transmeten els coneixements a les xiquetes i xiquets des dels 3 fins als 12 anys; saber dels serveis, projectes educatius i activitats extraescolars que es proposen per al proper curs. A més, l’equip d’aquestes escoles atendrà les preguntes o la informació sol·licitada pels assistents.

CEIP El Romeral

Entre l’àmplia oferta educaitva del CEIP El Romeral, situat al carrer Mestre Ribera Montes, destaca que és l’única escola que té una aula de fisioteràpia. A més, és un centre en un entorn natural, ja que se situa en el parc del Romeral.

Per a més informació, pots visitar la pàgina web del CEIP El Romeral.

Una de les aules d'infantil del CEIP El Romeral. / CEIP El Romeral

CEIP Horta Major

Al carrer Isabel la Catòlica, 57 està el CEIP Horta Major amb una àmplia oferta educativa que, també, suma aula per a xiquets i xiquetes de 2 anys. A més d’espais exteriors per a un aprenentatge vivencial, ofereixen projectes educatius innovadors i gran varietat d’activitats extraescolars. A aquesta escola pública, situada al barri de l’Eixample, dispsen d’una escola matinera i cuina pròpia. Pots obtenir més informació visitant la seua pàgina web.

Un dels patis del CEIP Horta Major d'Alcoi. / CEIP Horta Major

CEIP Miguel Hernández

A més de l’oferta en l’ensenyament a l’alumnat d’infantil i primària, al CEIP Miguel Hernández també tenen activa una escola matinera, menjador amb cuina pròpia, la biblioteca o un taller de ceràmica. En aquest col·legi, que està al carrer Santa Teresa de Jornet en la Zona Nord d’Alcoi, també ofereixen un projecte interdisciplinar d’escasc, de robòtica i és Centre Digital Col·laboratiu (CDC). Tens més informació en aquest enllaç.

El CEIP Miguel Hernández celebrarà la jornada de portes obertes el dilluns 28 de març. / CEIP Miguel Hernández d'Alcoi

CEIP Sant Vicent

El col·legi públic Sant Vicent forma part de la Xarxa d’Escoles associades a la UNESCO. Ofereix formació en infantil i primària i per al curs 2023-2024 tindrà una novetat, ja que compta amb aula d'infantil de 2 anys.

El centre, situat al carrer Sant Vicent 50, en la Zona Alta, també participa en activitats culturals, esportives i solidàries. Tota una oferta i més informació que pots obtenir en la seua web a més d'assistir a les jornades de portes obertes.

EL CEIP Sant Vicent d'Alcoi celebrarà la jornada de portes obertes el dimarts 29 de març.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad