Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
CURTMETRATGE

Josep Ricard Berenguer i Felip Santamaria ens parlen del seu curt 'KO tècnic'

Els autors del guió i la direcció han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy explicant aquesta intensa experiència amb el rodatge fet principalment a Banyeres de Mariola, amb plànols generals de Benilloba

Josep Ricard Berenguer i Felip Santamaria ens parlen del curt KO tècnic (17/03/2023)

Josep Ricard Berenguer i Felip Santamaria ens parlen del curt KO tècnic (17/03/2023)

23:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679063105667/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Josep Ricard Berenguer i Felip Santamaria ens parlen en el programa Hoy por Hoy Alcoy la seua última producció, un curtmetratge que porta per títol 'KO tècnic', amb el subtitol 'o quan les circumstàncies adverses no permeten ser el campió del pes pesat de la vida'.

El banyerut Berenguer -qui va ser corresponsal de Radio Alcoy a aquesta localitat durant 10 anys- ja havia donat a llum altres dos obres, 'El cirujano' en 2013 i 'Infusión y confusión' en 2016 i ara ens presenta una tercera. Entre Banyeres de Mariola i un poquet a Benilloba, aquesta nova producció ha sigut dirigida per Berenguer, a partir d'una idea original de Santamaria, basant-se en la seua pròpia experiència, elaborant tots dos els guió.

En l'àudio adjunt podem escoltar detalls d'aquest curt que té a quatre actors com Victorià Sanchis, Esther i Paco Ivars, filla i pare, i el xiquet Roger Rubio, com a protagonistes, amb música de Óscar Sempere i la participació d'Agrada Producciones en l'elaboració.

Felip Santamaria i Josep Ricard Berenguer, en posició de boxa, en l'estudi central de Radio Alcoy

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad