Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
CULTURA

Una vintena d'escriptors participen en la Trobada de la Font Roja

Aquesta cita va estar dedicada a Isabel-Clara Simó i va consistir en llegir fragments de textos d'ella i d'altres autors locals i comarcals relacionats amb aquest paratge i una posterior reunió

Testimonis de la trobada escriptors en la Font Roja (13/03/2023)

Testimonis de la trobada escriptors en la Font Roja (13/03/2023)

10:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678713795187/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La segona edició de la Trobada d'Escriptors de L'Alcoià i El Comtat va tindre lloc aquest dissabte en el paratge de la Font Roja i va estar dedicada a l'escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó.

Els organitzadors, Francesc Gisbert i Jordi Tormo, van donar la benvinguda als participants, mentre que amb l'ajuda d'Esther Vizcarra, es van llegir una sèrie de textos i poemes vinculats a la Font Roja o a la ciutat d'Alcoi d'autors com Juan Gil-Albert o Joan Valls. També s'ha descobert el mirador de les lletres, una sèrie de textos en els exteriors de l'edifici de l'Aula Natura de la Font Roja, que es van igualment llegir en veu alta.

Reunió posterior dels participants en l'edifici de l'Aula Natura

Per últim, els assistents es van reunir a la sala on es reuneix el consell rector del parc i acabada la reunió va haver un dinar de germanor al Mas de la Safranera. Junt a Gisbert, Tormo i Vizcarra, van participar Mercé Climent, Silvestre Vilaplana, Jordi Raül Verdú, Josep Cortés, Paco Pou, Miquel Cruz, Josep Lluís Santonja o Joan Tomás, entre d'altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00