Sociedad

La borrasca Isaac provoca que continuen les pluges a La Vall d’Albaida

El cap de meteorologia d’AEMET Comunitat Valenciana explica que a partir del cap de setmana s’espera que comence a aclarir-se el cel

Gent caminant baix la pluja a Ontinyent

Ontinyent

José Ángel Núñez, cap de meteorologia d’AEMET Comunitat Valenciana ha passat per Ràdio Ontinyent per analitzar la situació actual a la comarca amb el fred i la pluja que aquesta setmana està colpejant a la comarca.

Núñez explicava que “hem passat de més de 20 graus de màxima dissabte a menys de 10 durant la setmana, un canvi bastant brusc”, i matisava que “la borrasca Isaac, la responsable d’aquest temporal, està a la zona dels balears i està enviant aire de component nord, pel que les comarques del sud de València, sobretot la zona del litoral seguirà sent la més afectada”.

Ens afirmava que “de moment no té pinta de parar, pel que els pròxims dies seran similars als de hui, amb precipitacions que no seran molt abundants, però que poden ser persistents i un poc més fortes a la zona de la comarca més pròxima a La Safor”. També explicava que “el moment de la setmana on les pluges poden ser més fortes seran en la vesprada-nit de dimecres i la matinada del dijous”.

Respecte a quan podria acabar aquest temporal de pluges ens explicava que “la tendència marca que cap al divendres podria començar a aclarir-se el cel”, el que implicarà, recorda “un aire més fred que provocarà que les matinades del cap de setmana siguen fredes, però durant el dia les temperatures aniran pujant poc a poc”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad