Opinión
La Punxa

De parvulari

La Punxa de Juan Magraner 'De parvulari'

La Punxa de Juan Magraner 'De parvulari'

00:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668758100895/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Ahir ho feren uns, però ha passat altres vegades que ho han fet els altres. Dic açò primer perquè crec que és important. Estic parlant de les raons que provocaren ahir que la proposta d'experiment de setmana laboral de quatre dies no s'aprovara. Els partits de l'oposició aprofitaren que els regidors de l'equip de govern atenien una protesta, la dels bombers, per a avançar la votació i deixar a l'equip de govern en minoria. Una trama que no va a cap lloc perquè el govern municipal te la majoria suficient per a convocar un ple extraordinari i aprovar-ho, però, que diu molt de com són els nostres polítics. Molt de polígon, amb perdó dels polígons... Amb gestos així demostren que fan de la política un joc, un joc brut, en el que el menys important és el ciutadà. Soles importa el minut de glòria.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad