Opinión
La Punxa

Desídia en terra de tempestes

La Punxa de Juan Magraner 'Desídia en terra de tempestes'

La Punxa de Juan Magraner 'Desídia en terra de tempestes'

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668498214022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

Al país on plou amb burrera, però baixa buit el riu, com diu Zoo, sembla greu saber que l'obra per evitar que un barranc que passa per una població està adormida perquè dos administracions no es posen d'acord. No és qüestió de fer baralla entre una, la conselleria de territori, i l'altra, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. És que Aldaia, des de fa deu anys, té un pla, les expropiacions fetes, però si plou com ha plogut el cap de setmana Aldaia pateix inundacions. Gens de trellat i molta irresponsabilitat. No entre en les raons d'uns i d'altres perquè les administracions estan per resoldre problemes, no per provocar més problemes.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad