Más deportes
PÁDEL

Aida Martínez guanya el seu primer títol puntuable per al circuit professional World Padel

Aida Martínez

Muro

La jugadora de pàdel de Muro, Aida Martínez, guanya el seu primer títol puntuable per al circuit professional World Padel Tour, fent parella amb la seua companya Aida González, de València. Es van imposar en un torneig en el qual no anaven de cap de sèrie i finalment es van endur la victòria.

En els partits d'octaus i quarts van tindre un còmode resultat amb victòria gràcies al gran joc plasmat a la pista per part de la jugadora murera i la valenciana. Pel que fa a les semifinals, van aconseguir la victòria després de 3 hores de partit contra l'andalusa Priscila Rodríguez i Clara Miret, amb un resultat de 6/3 5/7 6/2. Finalment, la final va ser contra dues jugadores alacantines, Laura Apaolaza i Lucia Fernandez, i s'hi van imposar per un contundent 6/1 6/4.

Aquesta setmana passada Aida va aconseguir fer semifinals a l'OR WORLD PADEL TOUR NEXT DE CEUTA, amb la qual cosa va aconseguir així entre els dos tornejos uns valuosos punts que col·locaran la jugadora murera en la posició 130 del rànquing mundial professional.

Cal recordar que Aida va començar jugant aquest circuit aquest mateix any a febrer, i en aquell moment estava la 459 del rànquing, i ha escalat en tan sols 7 mesos uns 329 llocs.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad