Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
FIRA DE LES ARTS ESCÈNIQUES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Quatre funcions protagonitzen la primera jornada de la Mostra de Teatre d'Alcoi

Aquest dilluns 23 de maig es pot veure 'Organik' de Ameztu Antzerkia, Fairfly' de La Calòrica, 'La lluvia amarilla' de Corral de García i 'Yonquis del dinero' de Pot de Plom. Demà a l'IVAM-CADA Alcoi entrarà a escena 'Un segle d'abismes' de Russafa Escènica i Bramant Teatre

Corral de García representará este lunes 'La lluvia amarilla' en la Mostra de Teatre d'Alcoi. / Beatriz López

Alcoi

La primera jornada de la Mostra de Teatre de 2022 ja està ací tot i que amb alguns canvis d'última hora. Maduixa ha suspés el seu espectacle Migrare "per indisposicions de salut". Estava previst a les 18:30 hores al Teatre Principal després de l'obertura oficial d'aquest esdeveniment. Per aquest motiu, l'acte de benvinguda a la Fira de les Arts Escèniques s'ha traslladat a les 19:30 hores a l'Àgora, segons informen des de l'organització. A banda que els espectadors no es quedaran sense veure el muntatge de Maduixa ja que, segons indiquen, s'ha reprogramat per al 25 de novembre al Teatre Calderón.

Aquest dilluns 23 de maig marca la tornada del format habitual d'aquesta mostra que compleix 31 edicions. I per donar un tast del que es podrà veure aquest dilluns i el dimarts pel matí, en l'especial de la Mostra de Teatre d'Alcoi en Hoy por hoy Alcoy hem entrevistat a Jesús Arbués, autor de l'adaptació i director de l'obra La lluvia amarilla, que es representarà aquesta vesprada, a les 21:30 hores, al Teatre Calderón a càrrec de Corral de García.

També hem donat la benvinguda al programa a Xavi Castillo que aquesta nit protagonitzarà Yonquis del dinero. L'adaptació del llibre, amb títol homònim, del periodiste contestà Sergi Castillo és la proposta que Pot de Plom du a aquesta mostra.

Amparo Vayá es l'autora del text d'Un segle d'abismes i ens ha atés a l'especial per contar-nos quina és la història que es conta en aquesta producció de Russafa Escènica amb el suport del Centre del Carmen Cultura Contemporània i Bramant Teatre. La funció serà aquest dimarts, d'11 a 12:10 hores, a l'IVAM CADA Alcoi.

Episodi 1_Especial Mostra de Teatre d'Alcoi 2022 en 'Hoy por hoy Alcoy'

18:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653311924869/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb l'agenda de les funciones tanquem el primer episodi de l'especial sobre la Mostra de Teatre d'Alcoi 2022.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00