Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Un grup de socis demanen més explicacions pel finançament de l'Espai Barça

Un grup de socis ha tornat a demanar per burofax un informe detallat a la comissió econòmica del club sobre la seva opinió de la viabilitat de l'Espai Barça

Un grup de socis demanen més explicacions pel finançament de l'Espai Barça

Un grup de socis demanen més explicacions pel finançament de l'Espai Barça

02:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686320517935/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un grup de socis, encapçalat per Jaume Llopis, exmembre de la comissió de l'Espai Barça, ha tornat a demanar per burofax un informe detallat a la comissió econòmica del club sobre la seva opinió de la viabilitat de l'Espai Barça. Aquest grup de socis va enviar el passat mes de maig un requisit a la comissió econòmica del club reclamant-los un informe sobre si el finançament respectava els acords adoptats per l'assemblea. També preguntava per les contrapartides del finançament, les garanties.

La comissió econòmica, en una resposta en data 19 de maig, va respondre estimant com a positiu el model de finançament. Aquest ens extern del club considera assumibles les condicions i destaca que el model de finançament evita que els bonistes es puguin fer amb el control del club. Per tot això, diu la Comissió econòmica en aquesta resposta, que considera un model de finançament bo i adequat pel club.

Rebuda aquesta resposta de la comissió, el grup de socis ha tornat a enviar un segon burofax. Li retreu NO haver donat resposta a cap de les preguntes que havia fet. El grup de socis s'ha mostrat sorprès pel veredicte positiu respecte al finançament. Més enllà d'aquesta valoració, els socis tornen a plantejar dubtes sobre el finançament arran de la notícia explicada pel 'Què t'hi Jugues!' la setmana passada a la qual vam publicar el contingut de l'escriptura que ha fet el Barça per aconseguir aquest finançament.

Després de veure aquesta informació, el grup de socis considera que no s'ha complert el mandat de l'assemblea perquè no hi apareix el Palau per enlloc. També consideren que les garanties del finançament posen en risc el model de propietat del club. Per últim, retreuen l'incompliment del 5,5% d'interès anunciat pel club.

Per tot això els signats demanen un nou informe de la comissió econòmica en el qual es tingui en compte tots els elements que existeixen per donar una segona resposta. Si no ho fan, els socis els consideraran partícips de l'actual operació de finançament i, per tant, corresponsables de les decisions.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00