Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Reunió de planificació al Barça després de la decisió de Messi

La cúpula esportiva del Barça s'ha reunit aquest divendres per perfilar la planificació del mercat d'estiu després de la decisió de Messi

Reunió de planificació al Barça després de la decisió de Messi

Reunió de planificació al Barça després de la decisió de Messi

02:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686319885737/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un cop acabada la temporada el FC Barcelona ja s'ha posat a treballar per confeccionar la plantilla de cara a l'any vinent. Sense Leo Messi, que ja ha decidit fitxar per l'Inter de Miami, i amb els problemes de 'Fair Play', el Barça té un nou estiu amb reptes per davant per confeccionar un equip que pugui lluitar per tots els títols la temporada vinent. Aquest matí al Camp Nou hi ha hagut una reunió de la cúpula esportiva del FC Barcelona per tal de planificar el mercat d'estiu, un cop ja saben que no tornarà Leo Messi, que ja és nou jugador de l'Inter de Miami.

A la reunió hi han estat presents el president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, el futur director esportiu, Deco, el director de futbol Mateu Alemany, l'entrenador Xavi Hernández i la mà dreta del president, Alejandro Echevarría.

Sobre la taula hi ha la prioritat del pivot, i Xavi Hernández continua volent a Martin Zubimendi, actualment jugador de la Reial Societat. I per altra banda, també és prioritària la posició de l'interior, amb Gundogan com a gran oportunitat. El club prioritzarà aquestes posicions al mercat, conscient de les dificultats derivades de la situació de límit salarial excedit que té ara mateix el club.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00