Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"A Messi li hauria agradat tornar i al Barça també, però objectivablement era impossible"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la decisió de Leo Messi d'anar a l'Inter de Miami amb Santi Giménez, Juan Jiménez, Lluís Carrasco i Jose Antonio Ponseti

"A Messi li hauria agradat tornar i al Barça també, però objectivablement era impossible"

"A Messi li hauria agradat tornar i al Barça també, però objectivablement era impossible"

51:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686233022569/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Els dubtes al voltant de Leo Messi ja s'han resolt. El futbolisa argentí ja ha anunciat que l'any vinent jugarà a l'Inter de Miami, i el club també ho ha fet oficial a les seves xarxes socials. Així doncs, Leo Messi jugarà a la MLS la temporada vinent i, per tant, tanca la porta a un possible retorn al FC Barcelona. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Santi Giménez, Juan Jiménez, Lluís Carrasco i Jose Antonio Ponseti.

"Estic dolgut, tinc la sensació que ningú ha dit del tot la veritat. No dic que hagin mentit, però no han dit tota la veritat, estic desconcertat", ha reflexionat Lluís Carrasco als micròfons de SER Catalunya. Per altra banda, Juan Jiménez ha destacat que "el fet que no torni Messi és una decepció per a l'afició, perquè era una il·lusió" i ha afirmat que "Messi ha demostrat ser bastant més intel·ligent que Laporta".

"A Messi públicament no li pots dir que no el vols, ni Xavi Hernández ni els companys", ha dit Santi Giménez sobre les declaracions de Xavi, Joan Laporta o altres personalitats del FC Barcelona aquestes últimes setmanes sobre el possible retorn del futbolista argentí. I ha afegit: "crec que esportivament i pel clima del vestidor no era una bona idea el retorn de Messi". I Santi Giménez ha resumit així tot el que ha passat al voltant d'un possible retorn de Messi: "crec que a Messi li hagués agradat tornar i al Barça també, però objectivablement era impossible que això passés".

"La responsabilitat de que Messi no hagi tornat al Barça no és tota del club, aquesta vegada", ha destacat Juan Jiménez als micròfons de SER Catalunya. Leo Messi ja ha decidit on jugarà la temporada vinent, serà a l'Inter de Miami, a la MLS, als Estats Units. Al 'Què t'hi Jugues' Jose Antonio Ponseti ha explicat que "quan comença el merder amb Bartomeu és quan Leo Messi comença l'operació Miami"; una operació que ara s'ha tancat i Leo Messi jugarà a Estats Units la temporada vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00