Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

L'Inter de Miami anuncia el fitxatge de Leo Messi

El crack argentí marxa a la MLS i no tornarà al FC Barcelona després de sortir del PSG

Leo Messi arriba a un acord amb l'Inter de Miami

Leo Messi arriba a un acord amb l'Inter de Miami

15:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1686164770010/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Leo Messi no fitxarà pel FC Barcelona. Després d'unes quantes setmanes d'especulacions sobre un possible Last Dance —com va dir el propi Xavi Hernández— de l'argentí al club de la seva vida, finalment el '10' no tornarà a Can Barça. El seu futur està a l'Inter de Miami de la MLS. L'Inter de Miami ja ha fet oficial el fitxatge de l'argentí, que posarà rumb als Estats Units.

Podria reunir-se amb Busquets

"Un retorn de Messi? M'encantaria", va dir Jorge Messi, pare i representant del jugador, després de la reunió que va tenir aquesta setmana amb Joan Laporta. A 'El Larguero, Manu Carreño va avançar aquest dimarts que els Messi havien fet tot el possible perquè l'arribada de Leo es concretés. Inclús van arribar a demanar tant a l'Inter de Miami com a l'Al-Hilal saudí ajuda perquè el futbolista acabés primer al club blaugrana abans de jugar les seves competicions. El jugador estava disposat a tornar "a casa" fins i tot perdent diners. "Estava disposat a tornar fins i tot gratis, però haurà de decidir entre la milionària xifra saudí, de més de 300M€ per temporada, o l'oferta de Miami, que són 50 per temporada i paquets extra com participació en l'accionariat del club i una altra sèrie de sponsors (...). Em diuen que guanya opcions Miami. L'oferta econòmica, inferior a la d'Aràbia Saudí, és important i a més podria anar allà amb Sergio Busquets", va dir Manu Carreño.

"En una d'aquestes trobades informals entre Jorge Messi i Joan Laporta, el president li va prometre a Jorge Messi que el seu fill cobraria un euro més que Lewandowski; però Jorge Messi li va dir que el seu fill tornaria gratis al Barça. I us explico una altra cosa: els Messi han intentat que tant el club de l'Aràbia Saudita que el volia com l'Inter de Miami poguessin ajudar d'alguna manera perquè Messi tornés al Barça i, després, anés al seu club de destí. Ho han intentat els Messi, sabent que la seva tornada era molt complicada", va afegir.

El club blaugrana també hauria mostrat la seva disposició per incorporar l'argentí al club, però la situació econòmica que travessa ha impossibilitat tancar l'acord. Tot i l'OK de LaLliga al pla de viabilitat del Barça, el club encara excedeix el límit salarial. Això complica molt l'arribada de l'argentí, perquè no pot fitxar amb normalitat: només pot inscriure el 40% de cada euro que alliberi en matèria salarial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00