Deportes

L'Uni Girona fitxa a Morgan Bertsch

La jugadorsa americana firma per la propera temporada

Morgan Bertsch fitxa per l'Uni Girona. / UNI GIRONA

GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb l'americana Morgan Bertsch (1,90 m, 1997), que actualment està jugant la WNBA amb el Chicago Sky, perquè la jugadora defensi la samarreta gironina la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Morgan Bertsch. És una jugadora que arriba del Kangoeroes Mechelen. Té perfil de tres/quatre, jugadora de llarga envergadura i polivalent. Ajudarà a posicions exteriors i interiors. Bona mà i molt capaç de fer moltes coses. Serà una de les sensacions d’aquesta lliga. Ho demostra el fet que s’hagi quedat jugant als Chicago Sky de la WNBA”.

Després d’anunciar la incorporació de Laura Peña, Regan Magarity, Marta Canella i Sandra Ygueravide, l’americana és la cinquena nova cara de l’Spar Girona.

Sobre Bertsch

Bertsch va jugar l’última temporada al Kangoeroes Mechelen, fent una mitjana de 17,3 punts, 4,9 rebots, 2,3 assistències i 16 de valoració per partit a l’Euroleague Women. Uns números que l’han portat a jugar a la WNBA amb els Chicago Sky. A la lliga americana, la jugadora està fent una mitjana de 5,3 punts, 3,7 rebots i 2,3 assistències per partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00