Fútbol

Marc Bartra, una opció molt real pel Girona

El central català té la voluntat de marxar de TurquIa i veu amb molt bons ulls el projecte que hi ha a Montilivi

Marc Bartra, celebrant un gol amb el Trabzonspor. / MARC BARTRA

El Girona està preparant ja la confecció de la plantilla de la temporada que ve i una de les opcions que ha agafat força en les últimes hores és la del central català Marc Barta, que actualment juga al Trabzonspor de Turquia. Segons ha pogut saber Ràdio Girona Bartra té la voluntat de tornar a la Lliga Espanyola i de fer-ho a Montilivi, una operació que encaixa a la perfecció amb la idea que té la direcció esportiva a l'espera de saber si l'ex del Barça pot desvincular-se del seu actual club.

Marc Bartra, que aquest mes de gener va fer 32 anys, ha disputat l'última temporada al Trabzonspor de Turquía, on va arribar l'estiu passat després de cinc temporades jugant al Betis. Enguany ha disputat un total de 29 partits de Lliga i també ha participat en la Conference League, d'on el seu equip va caure eliminat als setzens de final davant el Basilea.

El de Sant Jaume Dels Domenys té la intenció de tornar a casa, com ja va fer l'any passat el seu excompany i amic Oriol Romeu i veu amb molt bons ulls tant el projecte esportiu del Girona com la filosofia i l'estil de joc de Míchel, que s'adapta a la perfecció a les seves característiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00