Fútbol

El Girona fitxa a Gazzaniga fins al 2025

El porter argentí arriba lliure després d'acabar contracte amb el Fulham

AQUI GIRONA ESPORTS 06/06

AQUI GIRONA ESPORTS 06/06

16:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000035205/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Avui el Girona FC ha anunciat el fitxatge del porter Paulo Gazzaniga, que s'ha compromès amb l'entitat de Montilivi fins al juny del 2025. D'aquesta manera s'ha convertit en la primera incorporació de cara a la temporada que ve. És el primer moviment oficial només dos dies després d'haver disputat l'últim partit de Lliga, en el dia en el que també hem conegut que Marc Bartra és una opció per la direcció esportiva per reforçar la posició de central.

El Girona ha fet oficial avui la notícia que vam avançar a Ràdio Girona el tres de maig, fa un mes, que Paulo Gazzaniga es converteix en el primer fitxatge dels gironins de cara a la temporada 23-24. El porter argentí va arribar a Montilivi com una de les últimes opcions la temporada passada i va començar sent suplent, però a partir de la jornada 11 l'argentí ja es va convertir en un fixe i indiscutible pel tècnic, que li va donar tota la confiança. Gazzaniga acaba contracte el 30 de juny amb el Fulham i, per tant, arriba lliure per poder firmar el seu contracte, una opció molt bona de mercat que també han volgut tocar altres equips, com per exemple el Villarreal, però finalment la continuïtat de Míchel ha estat determinant, així com la sensació que ha tingut aquí des del primer moment, on assegura que s'ha sentit molt i molt bé.

Còmode des del primer moment: "Des del primer dia que vaig arribar m'he sentit com si fos casa meva. L'afició, els companys i el cos tècnic em van acollir de manera espectacular. Em cridava l'atenció el projecte i el que representava el Girona. No he tingut dubtes".

A banda de trobar-se còmode, Gazzaniga també ha trobat un altre factor determinant per a poder continuar i és la continuïtat i confiança d'un entrenador i és que aquesta és la temporada de la seva vida en la qual més partits ha disputat, només per darrere els 32 partits que va jugar en el Rayo, també amb Míchel a l'any 2016-2017 a Vallecas. En aquesta n'ha jugat 28 i ha encaixat 37 gols, una mica més d'un gol per partit, però que li ha valgut per tornar a tenir confiança i per fer una molt bona temporada.

La continuïtat que només Míchel li ha donat: "Aquí he trobat els minuts que no he pogut tenir en altres llocs. M'he sentit protagonista i important. La temporada ha sigut realment bona, és veritat que ara tenim una espina clavada per l'últim partit i perquè ens hem quedat realment molt a prop, però la temporada que ve ho tornarem a intentar".

En el vídeo d'aquesta renovació, un vídeo d'aquests que publica el Girona a les seves xarxes socials, Gazaaniga també ha volgut enviar un missatge als aficionats, a qui ha volgut agrair el feeling que ha sentit amb ells des del primer minut que va trepitjar la gespa de Montilivi.

I aquest moviment a la porteria no serà l'únic que hi haurà d'haver, perquè Juan Carlos acaba contracte aquest mes de juny...

Juan Carlos acaba contracte, però té una proposta del club, a la baixa, per a continuar una temporada més. Es valora la professionalitat del porter i que és difícil trobar un suplent amb les condicions que té Juan Carlos a nivell econòmic. A més es tracta d'algú que coneix molt bé el club, l'estil de Míchel.

I també és una incògnita saber que passarà amb el tercer porter, perquè no es descarta que Toni Fuidias pugui sortir cedit a la recerca de minuts a Primera Federació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00