Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La temporada del Barça és de notable i el gran nom propi és Balde"

Al 'Què t'hi Jugues!' fem balanç de la temporada del FC Barcelona amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs

"La temporada del Barça és de notable i el gran nom propi és Balde"

"La temporada del Barça és de notable i el gran nom propi és Balde"

35:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685970345487/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona ha tancat la temporada oficial amb una derrota per 2-1 al camp del Celta de Vigo. Els blaugrana, doncs, acaben la temporada amb dos títols a la butxaca, la Lliga i la Supercopa d'Espanya, en la que ha estat la primera temporada completa amb Xavi Hernández com a entrenador. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem fet balanç de la temporada del Barça amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs.

"La valoració de la temporada és prou positiva. Pel doble títol i perquè el projecte de Xavi Hernández agafa un punt de consolidació", ha analitzat Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat que "l'equip està en bona sintonia entrenador-plantilla". A més, Àlex Delmàs ha afirmat que "la temporada del Barça és de notable" i creu que "l'equip ha millorat". "El Barça és molt més solidari i té més clar com ocupar els espais", ha detallat al 'Què t'hi Jugues!'.

Per altra banda, Àlex Delmàs ha volgut destacar un nom propi de la temporada del FC Barcelona: "hi ha un gran nom propi que és el de Balde. Crec que és un descobriment més gran del que ens pensem pels propers anys. Sembla que serà lateral per a molts anys".

Finalment, el 'Què t'hi Jugues!' ha tingut accés a un informe que han elaborat tècnics del FC Barcelona per saber qui seria el millor substitut de Busquets i ho hem analitzat també amb Jofre Mateu i Àlex Delmàs. "A Xavi li agrada molt Zubimendi, però si no es pot fitxar, entre Rúben Neves i Guido Rodríguez, li agrada més Guido", ha destacat, mentre que Jofre Mateu ha dit: "Guido Rodríguez em sembla una molt bona opció".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00