Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Markel Zubizarreta: "Estar en 4 finals en 5 anys és una bestiesa, però l'objectiu és guanyar la Champions"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el director esportiu del FC Barcelona femení, en la prèvia de la final de la Champions que es disputa demà a Eindhoven contra el Wolfsburg

Markel Zubizarreta: "Estar en 4 finals en 5 anys és una bestiesa, però l'objectiu és guanyar la Champions"

Markel Zubizarreta: "Estar en 4 finals en 5 anys és una bestiesa, però l'objectiu és guanyar la Champions"

10:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685715926630/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Demà el FC Barcelona femení jugarà la final de la Champions contra el Wolfsburg a Eindhoven. El conjunt blaugrana jugarà la seva tercera final consecutiva, la quarta en els últims cinc anys, i l'objectiu és clar: aconseguir la segona Champions de la història. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!', en la prèvia d'aquesta final, hem parlat amb el director esportiu del FC Barcelona femení, Markel Zubizarreta.

"Tenim la sensació que arribem en millors condicions que l'any passat, que amb el calendari que tenim a la lliga espanyola no ens va donar temps a descansar suficient. Aquesta temporada portem un mes focalitzat en aquest partit i ho estem intentant planificar tot per arribar amb bones sensacions", ha reflexionat Zubizarreta als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat que no hi ha favorit. "L'any passat vam jugar dues vegades contra el Wolfsburg, una vam guanyar i l'altra vam pedre. Al final, ser favorit no et dona res, el partit s'haurà de jugar i un serà el guanyador i l'altre el perdedor".

El director esportiu del FC Barcelona femení també ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!' al rival, el Wolfsburg: "és un equip que se sent molt còmode transitant, quan té espais per córrer. I al final, nosaltres ens sentim còmodes quan tenim a l'equip rival enfonsat al seu camp. Són un equip alemany i físicament són fortes i guanyen duels, però a més també tenen més recursos".

Per altra banda, Markel Zubizarreta ha parlat de la situació actual del FC Barcelona femení: "en termes de projecte, estar en quatre finals en cinc anys és una bestiesa, i estem en una molt bona dinàmics. A més, durant aquests quatre anys hem canviat molt l'equip, i encara estem aquí. És cert que tu vols estar a les finals per guanyar-les, l'objectiu que tenim sempre és sortir a guanyar tots els partits, i demà no serà diferent".

I finalment, el director esportiu del FC Barcelona femení també ha resolt un dels grans dubtes que envolta aquesta final: com arriba la capitana Alexia Putellas? "Porta més o menys un mes amb l'alta mèdica i cada dia està millor. Quan tornes d'una lesió d'aquest tipus, cada dia estàs millor", ha explicat Zubizarreta al 'Què t'hi Jugues!', qui ha sentenciat: "Jonatan Giráldez decidirà el que juga o deixa de jugar, però el que està clar és que està en disposició de poder ajudar a l'equip".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00