Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Garcia Pimienta: "Crec que Nico és la persona ideal per ser pivot al Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' felicitem Garcia Pimienta, nou equip de Primera Divisió amb la UD Las Palmas

Garcia Pimienta: "Crec que Nico és la persona ideal per ser pivot al Barça"

Garcia Pimienta: "Crec que Nico és la persona ideal per ser pivot al Barça"

16:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685449491622/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana la UD Las Palmas ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió després de sis anys sense assolir-ho. És la setena vegada des de 1949 que Las Palmas jugarà a la màxima categoria del futbol espanyol. Garcia Pimienta és l'actual entrenador i la persona que ha liderat el projecte d'ascens de l'equip canari, i aquest matí l'hem felicitat al 'Què t'hi Jugues!'.

"Hem estat capaços de pujar de categoria sent fidels a una manera de jugar", ha destacat Pimienta als micròfons de SER Catalunya, on també ha reivindicat el seu estil apuntant que "jo sabia que venia a Las Palmas a jugar d'aquesta manera perquè aquí entenen el joc de la mateixa manera que jo". Tot i que al principi va costar agafar el bagatge, Pimienta ha destacat que "des del primer moment i fins a l'últim, els jugadors s'ho van creure".

Amb Garcia Pimienta també hem analitzat el possible recanvi de Busquets al FC Barcelona i ell ha apuntat a un nom, el de Nico González, a qui ja va entrenar durant la seva etapa al filial del FC Barcelona. "Té un potencial enorme", ha destacat, i ha afirmat, convençut: "crec que Nico és la persona ideal per ser pivot al Barça". I ha afegit que "ell volia ser interior per arribar a l'àrea, però pel Barça, la seva posició ideal és la de pivot. Un noi de metre noranta que no perd pilotes".

Finalment, Garcia Pimienta també ha parlat de la situació del RCD Espanyol, que aquest cap de setmana ha baixat a Segona Divisió i Garcia Pimienta ha afirmat que "li sap molt de greu pels pericos" i que ara "cal que mantinguin la tranquil·litat com ho van fer fa tres anys". Finalment, l'actual entrenador de la UD Las Palmas ha destacat: "Luis García és un tros d'entrenador que sent els colors".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00