Sociedad

Motas (TSF) vol continuar sent l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols

La cap de l'oposició, Sílvia Romero d'Esquerra Republicana, buscarà ampliar els tres regidors del 2019

Eleccions Municipals - Sant Feliu de Guíxols

Eleccions Municipals - Sant Feliu de Guíxols

03:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685014040051/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sant Feliu de Guíxols

A Sant Feliu de Guíxols, on es presenten 7 llistes, Carles Motas, l’actual alcalde, repeteix al capdavant de Tots per Sant Feliu. En els últims comicis va obtenir 10 regidors, un menys que la majoria absoluta. Però un pacte amb els socialistes –que van treure tres regidors- els ha permès governar amb tranquil·litat. Un partit, els socialistes, que torna a confiar en Josep Melcior, el fins ara primer tinent d’alcalde, per liderar-los.

Abans que els socialistes, però també amb tres regidors va quedar Esquerra Republicana, el principal partit a l’oposició, on hi repeteix Sílvia Romero. A Junts el fins ara, número dos, l’enginyer Antoni Carrión, agafa el relleu a Cristina Vicens i buscarà repetir les tres cadires al consistori. Guíxols des del carrer (en comú podem), que fins ara tenia un regidor, torna a confiar en Jordi Lloveras.

Més Sant Feliu, moviment d’esquerres, tornarà a intentar entrar al consistori, liderats, de nou, pel diputat de Junts al Parlament, Pere Albó. I finalment, el partit popular també buscarà fer-se un lloc al consistori després de quedar-se fora en les últimes eleccions, aquest cop amb Cristóbal Parra al capdavant, ex-número 2 de Ciutadans pel mateix municipi a les últimes eleccions.

Carles Motas, el fins ara alcalde de Tots per Sant Feliu, vol continuar amb la transformació que estan fent a la ciutat, on treu pit d’haver destinat més inversió que mai i impulsant infraestructures que no s’havien abordat, com un gran aparcament, que vol acabar.

Entre els grans projectes de Tots per Sant Feliu, hi ha la recuperació dels Banys de Sant Elm, un edifici abandonat, propietat de Costes de l'Estat, però que l'Ajuntament ja té un estudi fet per obrir-lo de nou al públic. Una altra clau és l'habitatge. De fet, l'actual equip de govern estan a punt de tancar l'adquisició d'un terreny on s'hi construirien 30 habitatges per persones joves i per les persones grans.

Per la seva banda, la cap de l’oposició Sílvia Romero, també aposta per resoldre la manca d’aparcament a la ciutat, oferint nous espais per aparcar també als barris. A més, posen el focus en millorar qüestions de neteja i escombraries. Rehabilitar l’asil Surís, i ampliar-ne les places també està al programa electoral d’Esquerra, així com augmentar la qualitat de vida de les persones grans. També fer l’habitatge més accessible, amb promocions d‘habitatge públic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00