Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Fèlix Larrosa. Recuperar l'alcaldia

Entrevista a l'Aquí Lleida, al cap de llista del PSC: "el meu objectiu és ser alcalde, no contemplo un altre escenari"

Fèlix Larrosa durant l'entrevista a Ràdio Lleida.

Fèlix Larrosa, candidat PSC: "el meu objectiu és ser alcalde, no contemplo res més"

28:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000043922/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Fèlix Larrosa, és regidor de la Paeria des de l'any 2011. Al principi com a membre del govern. Al 2018, després de la marxa d'Àngel Ros, com a alcalde. I des de 2019 com a cap de l'oposició. Ara, al 2023 afronta el quart mandat (segon com a cap de llista) i al respecte diu: "Això em dona una llarga experiència i gran coneixement de la institució de la ciutat... és possible que sigui un dels candidats amb més coneixement de la ciutat per aquesta dilatada experiència en la vida municipal i això també és un aval", en l'entrevista a l'Aquí Lleida. Remarca que serà el seu quart mandat a la Paeria "però segon que em presento d'alcaldable" i al respecte recorda que n'hi ha d'altres que s'hi han presentat més vegades... en referència, reconeix després "sí, directament al senyor Toni Postius" que "és un dels candidats més joves però també el que fa més anys que viu de la política".

Tenir bagatge

Remarca Larrosa en aquesta entrevista que "és important que la ciutadania pugui valorar l'experiència, el coneixement, la trajectòria, les diferents posicions que s'han adoptat o s'han assumit al llarg de la vida professional d'una persona i penso el que pensen en molts països europeus: que els candidats a les alcaldies són persones amb una important experiència, coneixement i sobretot trajectòria".

81 vots: missatge

Reconeix que els 81 vots de diferència de la llista d'ERC ara fa 4 anys va ser "un missatge" que deia "ho haguéssis pogut fer millor". I aquest, afegeix, "és l'objectiu amb què hem presento en aquestes eleccions. De fer-ho millor i d'explicar a la ciutadania que ho puc fer millor i això ho dic des d'una absoluta humilitat... que perdis unes eleccions per 81 vots fa 4 anys amb un entorn molt complicat -amb elements que superaven la dinàmica i el debat municipal, com ara la crisi que es va obrir social i política (arran de l'1 d'octubre), això va ajudar a no situar el debat allí on calia situar-lo (que era el món municipal, la ciutat de Lleida). "No em plantejo un altre escenari que no sigui guanyar les eleccions"... "el meu objectiu és ser alcalde, no contemplo res més, per què vull ser l'alcalde que la ciutadania necessita" afirma Larrosa, que sap que l'abstenció fixarà el tall per accedir a la Paeria. És per això que apel·la al "vot útil".

Sense temps

Larrosa nega haver arrossegat la "motxil·la de Ros". Senzillament, afegeix, "vaig tenir poc temps -quan va ser alcalde, entre tardor de 2018 i maig de 2019- d'explicar quin era el projecte de ciutat de Fèlix Larrosa. Quatre anys després ho puc fer amb absoluta normalitat, amb tranqulitat, humilitat i havent conegut la ciutat des de l'oposició. De fet, estar a l'oposició (fins fa 4 anys, inèdit en la vida política de Fèlix Larrosa), "et fa estar molt proper, escoltant activament i constantment la ciutadania i això m'ha generat un cercle molt més gran de complicitats, de relacions personals que m'han permès treballar sobre el projecte amb què ens presentem en aquestes eleccions".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00