Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Xavier Palau. La candidatura amb més persones

El cap de llista del PP diu que es presenta "amb vent de cua"

El candidat del PP a la Paeria, durant l'entrevista a Ràdio Lleida.

Xavier Palau (PP): "En aquestes eleccions em presento amb vent de cua, en un moment de canvi social".

23:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000043920/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Xavier Palau, 37 anys, és el més jove dels caps de llista que opten a la Paeria el 28 de maig. Ja va ser l'alcaldable del PP al 2019 on va mantenir els dos regidors que tenia el PP a la Paeria el mandat anterior, convertint-se "en l'únic candidat (del PP) que vaig aguantar resultats" de les quatre capitals catalanes. Per tant, "va ser un resultat molt bo tenint en compte que arrossegavem la moció de censura -al president popular Mariano Rajoy-, l'1 d'octubre, la força dels moviments secesionistes... això va demostrar també que a les eleccions municipals es vota un projecte, un candidat per sobre d'ideologies".

Per al 2023 no arrossega res... "portem vent de cua. Per primera vegada, el PP a Lleida des de fa més de 20 anys repeteix candidat -i això ja és una estabilitat- i arrossega el fet que hi ha un moviment de canvi social i un candidat que porta 4 anys trepitjant el carrer. Això vol dir que la gent coneix les nostres propostes. Tothom sap que la societat lleidatana, com la catalana i l'espanyola necessita un gir cap al centre dreta perquè les circumstàncies (socials) així ho provoquen".

Diu que el PP s'ha gastat pocs diners en banderoles, "per què no ens en han tocat més". Reconeix que donen visibilitat, però "més les marquesines". És la candidatura que tots els partits amb representació a la Paeria, "amb més persones", ja que compta amb un llistat de suplents més extens. Pel que fa al fet que és el candidat més jove, assenyala Palau que quan jo naixia, al 1985, Miquel Pueyo començava en política al Parlament... "i després alguns parlen de regeneració...."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00