Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Quan guanya el Madrid és perquè guanya, però quan perd busquen excuses"

Al 'Què t'hi Jugues!' fem la prèvia del Manchester City-Real Madrid de les semifinals de la Champions amb Ramon Besa i Lu Martín

"Quan guanya el Madrid és perquè guanya, però quan perd busquen excuses"

"Quan guanya el Madrid és perquè guanya, però quan perd busquen excuses"

13:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684326922555/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Com cada dimecres al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat esportiva i del FC Barcelona amb Ramon Besa. Aquesta vegada s'hi ha sumat Lu Martín, avui des del City Tavern al barri de Gràcia, ja que aquesta nit es disputa la tornada de les semifinals de la Champions entre el Manchester City i el Real Madrid.

"El repte que té el Pep és saber trobar els espais i fer mal", ha destacat Lu Martín. També ha afegit que "el City sap jugar molt bé amb equips que es tanquen. És com si juguessin contra el Brighton, que són equips que es tanquen molt". Ramon Besa ha afegit als micròfons de SER Catalunya que "al Madrid se li té un respecte, però cada cop que no guanyen, la premsa taca".

Sobre la sortida de Jordi Cruyff del FC Barcelona, Lu Martín ha afirmat que "no marxa per diners, com Mateu Alemany, sinó que marxa perquè arriba Deco". Ramon Besa ha recalcat que "ha canviat l'estructura executiva, amb Ferran Reverter, i ara l'esportiva (Alemany i Cruyff)". A més, ha destacat que "mentre a nosaltres ens esgota el soroll, a Joan Laporta li motiva Amb la Superlliga no sabem què passarà, amb Messi igual". Així doncs, Ramon Besa ha argumentat que "Laporta va ser l'únic que es va atrevir amb Victor Font i Toni Freixa, i ell s'ha guanyat el dret a provar-ho (com al 2008, amb els problemes econòmics)".

Finalment, Lu Martín ha afirmat als micròfons de SER Catalunya que "del que està demanant Xavi, al que realment pot arribar, l'experiència demostra que aquí guanyen els diners". Ramon Besa ha tancat reflexionant que "hi ha moltes nostàlgies culers. Tinc la sensació que Joan Laporta està iniciant un nou projecte de club però més feixuc".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00