Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Ángeles Ribes. Podrà tornar a l'Ajuntament de Lleida?

Un cas en que pesa més el nom que la marca. Es presenta per Valents.

Àngeles Ribes, cap de llista de Valents a l'ajuntament de Lleida.

Angeles Ribes (Valents): "Aspirem a entrar a la Paeria i influir en la formació de govern"

27:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000043926/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Ángeles Ribes, que va haver de passar a ser regidora "no adscrita" a mig mandat després que Ciutadans li perdés la confiança, torna a presentar-se a les eleccions municipals del proper 28 de maig, aquest cop encapçalant la llista de Valents.

Assegura Ribes que "a Valents m'hi sento còmoda. Crec que el projecte canvia molt poc del que jo havia defensat al seu moment (a Ciutadans). Canvien les circumstàncies perquè les propostes de 2017 no poden ser les mateixes que les de 2023 havent passat una pandèmia perquè les circumstàncies econòmiques també han canviat".

Donat que és un partit que no és al govern per molt que ella sí estigui a la Paeria, Ribes reconeix que ser regidora "no adscrita" li ha passat factura. "No tenim grup i, per tant, no tenim portaveu. Tampoc tenim personal de suport i t'ho has de fer tot tú.

No vas a les reunions de portaveus i hi pot haver assumptes que van al ple i que no me n 'he assabentat perquè si volen, no t'informen". Però de cara a les possibilitats que pugui tenir amb un partit polític que no és a la Paeria, Ribes afirma que, "com tothom que es presenta, al que s'ha d'aspirar és a l'alcaldia. Tot i que, sent realistes, al que aspirem és a entrar a l'ajuntament i poder ser decisius en la formació de govern".

Ribes recorda que al 2015, amb Ciutadans, va aconseguir aquesta influència, que va voler plasmar per escrit en un acord amb el llavors alcalde, el socialista Àngel Ros. Si després de les eleccions del 28M ha de tornar a donar suport a algun partit o arribar a un acord, també vol que sigui per escrit, i que, com aquell, sigui públic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00