Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La del Barça és una Lliga guanyada per la unió d'un vestidor"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la Lliga dels de Xavi Hernández després de proclamar-se campions amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Lluís Carreras

"La del Barça és una Lliga guanyada per la unió d'un vestidor"

"La del Barça és una Lliga guanyada per la unió d'un vestidor"

47:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684161727233/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha guanyat 2-4 el derbi contra el RCD Espanyol a l'RCDE Stadium i s'ha proclamat campió de la Lliga, la 27a de la seva història. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la Lliga conquerida pels de Xavi Hernández amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Lluís Carreras. "M'ha semblat que és una Lliga guanyada per la unió d'un vestidor", ha destacat Jofre Mateu als micròfons de SER Catalunya.

"Per mi és la Lliga del quadrat, hi ha un punt d'inflexió", ha reflexionat Àlex Delmàs, qui ha detallat també que "el gran mèrit d'aquest equip és ser equip. És el Barça més solidari de l'última dècada". Per altra banda, Lluís Carreras ha destacat que "el Barça és el campió merescut i sobrat", però ha acceptat que "és cert que hi ha molt a millorar". "El meu dubte ara és com millorarem i a on anirem", ha sentenciat.

Qui és o qui són els noms propis de la Lliga que ha aconseguit el FC Barcelona? "Per a mi Ter Stegen ha estat més decisiu. 13 de les victòries han estat per 0-1 o 1-0, ha fet parades decisives", ha valorat Carreras, mentre que Delmàs ha mencionat diversos noms propis: "Lewandowski, Ter Stegen, Balde, Busquets... però per a mi el Top-1 és Ter Stegen. 13 gols encaixats és una brutalitat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00