Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Aitor Egurrola: "Em va impressionar veure el meu nom penjat al Palau al costat d'altres mites"

Al 'Què t'hi Jugues' parlem amb Aitor Egurrola, exjugador del FC Barcelona d'hoquei patins, que aquest diumenge ha viscut la retirada de la seva samarreta

FC Barcelona

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues' hem parlat amb l'exporter del FC Barcelona d'hoquei patins, Aitor Egurrola, que aquest diumenge ha viscut la retirada de la seva samarreta al Palau Blaugrana. "Va ser molt emocionant, vaig gaudir més del que em pensava. No en sabia res de tot això", ha reconegut als micròfons de SER Catalunya. El jugador amb més títols del Barça, un total de 78, ha afirmat que "no recordo tots els títols que he guanyat, els hauria de recordar un a un".

En relació a la temporada del Barça i el fet d'ocupar la mateixa posició que Ter Stegen, Aitor Egurrola ha afirmat que "queda més que demostrada la solvència de Ter Stegen. El més complicat a les porteries és ser sòlid i regular. Això fa diferenciar als porters".

Finalment, Egurrola ha reconegut als micròfons de SER Catalunya que "el Barça d'hoquei patins sempre ha tingut les millors plantilles, els millors jugadors i els millors mitjans dins el nostre esport i ser, en definitiva, els grans dominants". L'exporter agraeix el contacte cara a cara amb la gent i el fet que li reconeguin que hi ha persones que comencen a practicar l'esport per ell.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00