Sociedad

Detingut el presumpte autor de l'assassinat d'un adolescent de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

L'home havia fugit per una zona boscosa i els Mossos han desplegat un gran dispositiu al municipi

Els Mossos han precintat el domicili del presumpte autor de l'assassinat d'un menor de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltegrà. (EFE) / Siu Wu EFE

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'assassinat d'un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà, a Osona. Segons han explicat, la detenció s'ha fet "sense cap acte de violència". Els Mossos han desplegat un gran operatiu al municipi des de primera hora de matí amb un helicòpter, drons i agents de diverses unitats especialitzades.

Cap a les cinc de la matinada, la policia ha rebut un avís per un incident, una baralla, amb una persona ferida greu, un menor de 15 anys en ple carrer. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí, el noi ha rebut dues ferides de bala per una arma de foc. Quan han arribat al lloc dels fets, els serveis sanitaris l'han atès, però no li han pogut salvar la vida. El presumpte autor dels fets, un veí del municipi d'uns 40 anys, ha fugit cap al bosc. Els Mossos l'han localitzat i l'han detingut després de la una del migdia.

L'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà ha dit que aquesta tarda es reuniran per decidir si decreten o no un dia de dol al municipi. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'ha fet càrrec de la investigació.

Gemma Alegrí

Gemma Alegrí

Redactora d'informatius a la Cadena SER. Ara, informació de Barcelona i àrea metropolitana: política...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00