Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Tribunales

Més presó per una víctima d'agressió sexual que per al presumpte agressor

Una dona va estampar un got a la cara d'un home després que aquest li posés suposadament la mà sota la faldilla

Més presó per una víctima d'agressió sexual que per al presumpte agressor

Més presó per una víctima d'agressió sexual que per al presumpte agressor

03:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1682072081149/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La fiscalia demana una pena de presó més elevada a una víctima d'agressió sexual que la que sol·licita per al presumpte agressor. Els fets van tenir lloc la matinada del 14 d'octubre del 2017, a la discoteca Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat.

L'home, segons el ministeri fiscal, amb l'objectiu de satisfer els seus impulsos sexuals, va posar la mà sota la faldilla de la dona. Van començar a forcejar en una baralla, ell la va agafar fortament pel coll i ella li va estampar el got de vidre que duia a la mà, a la cara.

Està previst que el judici se celebri dilluns 24 d'abril a la secció cinquena de l'Audiència de Barcelona amb l'home acusat d'un delicte d'abús sexual i un altre lleu de lesions, i la dona d'un delicte lleu de lesions.

La fiscalia demana per a ell 1 any i 3 mesos de presó pel delicte d'abús, a més de 1.800 euros de multa per lesions lleus. Per a ella, presumpta víctima d'agressió sexual, una pena superior: de 2 anys de presó com a autora d'un delicte de lesions, ja que el suposat agressor va patir diverses ferides després del cop. Davant del jutge declararan tots dos, tant ell com ella, com a acusats.

Gemma Alegrí

Gemma Alegrí

Redactora d'informatius a la Cadena SER. Ara, informació de Barcelona i àrea metropolitana: política...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00