Fútbol

Míchel Sánchez: "Demà són més que tres punts"

El tècnic ha confirmat l baixa de Yángel Herrera, que ha recaigut de la lesió

Míchel Sánchez a la roda de premsa d'avui a Montilivi. / NIL SOLÀ

Girona

El Girona rep demà a partir de les 14:00 hores a l'Espanyol a Montilivi en un derbi que promet emocions fortes i pel qual Montilivi ha penjat el cartell de no hi ha entrades. Míchel, que no podrà comptar amb Yángel Herrera ni Aleix Garcia, ha deixat molt clar que el partit d'aquest dissabte és de "més de tres punts"

Estat de la plantilla: "Després de l'aturada, l'equip s'ha entrenat molt bé i tenim moltes ganes de fer un gran partit, amb la nostra afició. Davant l'Atlètic, aquí, vam fer un gran matx, però al final vam perdre. Necessitem guanyar amb la nostra afició i espero que tots plegats ho puguem fer".

L'Espanyol: "És un equipàs, té jugadors de molt nivell. Però nosaltres, a casa nostra, amb la nostra afició, sempre hem fet les coses bé i hem tingut un punt d'agressivitat en aquest tipus de partits. Per això espero que l'equip doni la seva millor versió, que penso que podem fer un gran matx i guanyar qualsevol rival. L'Espanyol és un equip que ara està per sota nostre a la taula, però té un gran bloc i segur que serà un duel molt difícil. És un partit especial, un derbi i de més de tres punts, això és segur".

Classificació: "Nosaltres sempre volem els tres punts, és igual el rival. Tant a casa com a fora. La pressió hi és sempre. Hem de fer un pas endavant perquè en els últims partits no hem guanyat. L'equip ha de sortir a guanyar, és una personalitat i una mentalitat que nosaltres volem tenir".

Sergi Darder: "Farem el millor equip possible i el millor serà que el bloc estigui al nivell. Si som capaços de guanyar la pilota i imposar el nostre estil penso que jugadors com Darder estaran menys còmodes, és el que volem fer. Sabem que l'Espanyol té jugadors com Joselu, Braithwaite, Puado, Darder, Denis, Vinicius... de molt nivell en atac i volem fer un pas endavant amb la pilota i ser capaços de no perdre la possessió en zones perilloses que ens puguin fer mal".

Yangel Herrera: "Estem preocupats perquè és un jugador diferencial per a nosaltres i no ha jugat gaire aquesta temporada. Ell la setmana passada va jugar un partit amb el filial i no va tenir les millors sensacions. És millor anar de mica en mica perquè necessitem el millor Yangel, no al 50 %. Per mi és un problema perquè és un jugador que al seu nivell fa millor l'equip. Espero que aviat estigui amb el grup i ens doni què pot fer, que és millorar el grup".

12 partits per al final de Lliga i tenen cinc punts de marge respecte del descens: "He vist algunes dades que potser calen 42 punts per salvar-se, però em preocupa el partit contra l'Espanyol. Penso que fent les coses bé aconseguirem els nostres objectius i això, per mi, és el més important. Si l'equip necessita 45 punts, l'equip és capaç de fer-ho. La meva millor versió són 53, pot ser que arribem a això, és el que vull".

Partit important: "És una trobada de més tres punts perquè és un derbi, la gent ho espera de la millor manera. Després del Barça només quedaran deu partits de Lliga, és la baixada de la competició i penso que hem d'estar per sobre de la desena posició, aquest és el meu objectiu. Per això hem de guanyar l'Espanyol. També és un rival que està a quatre punts de nosaltres i si els guanyem en deixaríem a set, més el goal average que també és important. Per tot això, és un partit diferent i especial. Portem tres partits sense guanyar i penso que hem de tancar aquesta ratxa".

L'Espanyol sempre ha guanyat a Montilivi a Primera: "És un partit especial, però penso que no té res a veure el passat amb el present. No hi ha revenja ni res. Em sembla una trobada especial i la nostra afició també ho creu, però no n'hi ha més".

Tsygankov: "Quan va arribar ja vam dir que és un jugador diferencial. A zona tres és diferencial per gols i assistències, però també té una capacitat de treball espectacular. Té una cama increïble. És el tipus de jugador que volíem fitxar a l'hivern per fer un pas endavant com a club".

El futur de l'entrenador de l'Espanyol, Diego Martínez: "Diego és un gran entrenador i he de defensar la feina de tots els companys. No em fixaré si pot ser destituït o no. Espero que Diego no tingui problemes".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad