Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

Javi Puado: "No hi ha dubtes amb l'entrenador, estem amb ell a mort. Ho tirarem endavant"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del RCD Espanyol en la prèvia del derbi contra el Girona FC a Montilivi

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem anat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per parlar amb Javi Puado, jugador del RCD Espanyol, en la prèvia del derbi contra el Girona FC a Montilivi. Els de Diego Martínez estan només un punt per sobre del descens, i el partit d'aquest dissabte és clau en la lluita per la permanència. "Qualsevol derbi és un partit molt important, tant per l'Espanyol com pel Girona, i més quan hi ha una situació com aquesta, en una Lliga tan competitiva", ha destacat Puado als micròfons de SER Catalunya.

Javi Puado: "No hi ha dubtes amb l'entrenador, estem amb ell a mort. Ho tirarem endavant"

16:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1680102631716/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El davanter del RCD Espanyol ha analitzat el moment de l'equip, que ha perdut els tres últims partits. "No estem contents amb aquests últims partits, està clar que hauríem d'haver tret algun punt més per estar una mica més tranquils. Però amb tranquil·litat, queden 12 partits i volem treure com més punts millor i assolir els objectius", ha analitzat Puado, qui ha afirmat que "seria un error parlar dels fantasmes del descens del 2020".

Per altra banda, Javi Puado també ha deixat clar que la confiança del vestidor i del club amb l'entrenador Diego Martínez és total. "No hi ha dubtes amb l'entrenador, cap. Estem amb el míster i el cos tècnic a mort. Des del principi estan fent un gran treball. Òbviament, hi ha aquesta pressió per la situació en la que estem, però crec que ho tirarem endavant i no hi haurà cap problema", ha afirmat Puado, qui també ha destacat el gran ambient del vestidor: "és una cosa que ha treballat el míster des del principi, crear un equip on tots anem en el mateix vaixell i en la mateixa direcció. No hi ha estrelles, sinó tots a l'equip ens ajudem. Quan tens una molt bona relació entre nosaltres, molt millor".

Un dels noms propis aquesta temporada a l'Espanyol és el de Joselu, qui acaba de debutar amb la selecció espanyola, marcant un doblet. "Estem molt contents per Joselu, sabem que treballa molt, que es deixa la pell per l'Espanyol des que va arribar i ens ajuda. Que un jugador arribi a la selecció i sigui el primer cop que debuta sempre és un motiu per estar molt feliç", ha reflexionat Puado, qui ha sentenciat, sobre el derbi contra el Girona: "hi ha molta rivalitat als Girona-Espanyol. Tant a Primera com a Segona hem tingut aquesta rivalitat i pels jugadors és molt bonic".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00