Fútbol

Faustine Parra: "No arribem en el millor moment, però som l'Uni i hem de competir pel títol"

La jugadora francesa ha assumit més reponsabilitats en els últims mesos i és conscient que ha de millorar en la defensa

ENTREVISTA FAUSTINE PARRA

ENTREVISTA FAUSTINE PARRA

12:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000033996/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Avui al programa hem entrevistat a la jugadora de l'Uni Girona Faustine Parra, que aquest temporada ha passat de tenir un protagonisme testimonial a assumir moltes més responsabilitats i s'ha destapat com una gran llançadora de triples, amb un 42% d'encert des del seu debut.

Parra, que estudia fisioteràpia a l'EUSES, va arribar a Girona ja fa uns quants anys i espera poder acabar la carrera la propera temporada per a poder-se centrar totalment amb el que li appassiona: el bàsquet. Va arribar a Girona perquè li cridava l'atenció el bàsquet espanyol i tenia família andalusa i ara somia amb quedar-se molt més temps a Fontajau per a triomfar com a professional, mentre reconeix que les lesions poden haver-se produit per l'excés de càrrega i que l'Uni, malgrat no arribar en el seu millor moment, sempre ha de competir pels títols.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad