Fútbol

La prèvia del derbi Bàsquet Girona-Manresa

Els d'Aíto, que només han guanyat un dels últims sis partits, reben als del Bages, en el millor moment de la temporada

AQUI GIRONA ESPORTS 24/03

AQUI GIRONA ESPORTS 24/03

19:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000033937/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Derbi a la vista pel Bàsquet Girona, que demà a partir de les 18:00h de la tarda rebrà al Manresa a Fontajau en un partit molt important pels dos equips i en el que els d'Aíto Garcia volen aconseguir un triomf que els faci trencar amb la mala dinàmica i que els asseguri pràcticament la salvació.

El Bàsquet Girona buscarà trencar la mala dinàmica dels últims partits, en els quals només ha estat capaç de sumar un triomf de sis enfrontaments contra el Manresa, un equip que arriba a la cita molt més necessitat, però que arriba en el millor moment de la temporada després d'haver guanyat dos dels tres últims partits en Lliga i d'haver passat la fase de grups a la Champions League.

Fontajau viurà una tarda especial i que s'espera que sigui pràcticament ple mentre l'equip, segons Aíto, ha fet una gran setmana d'entrenaments, que marquen el camí de com comportar-se demà a pista. Després de no haver conegut encara la victòria després de l'aturada de ja fa pràcticament un més, el tècnic del Bàsquet Girona ha volgut deixar molt clar que no vol parlar de què pot aspirar l'equip i que el que li preocupa és com estiguin de rendiment els seus jugadors.

Per acabar, Aíto ha parlat també de com ha d'afrontar el partit el seu equip, que s'enfronta a un Manresa que no dona cap partit per perdut, com va demostrar dimecres contra Lietuvos Rytas.

Avui també hi ha hagut un altre protagonista, el català Pol Figueras, que ha comparegut davant la premsa per a parlar en la prèvia d'aquest partit.

I el base ha deixat molt clar que demà és un dia ideal per a tornar a guanyar. Figueras ha reconegut també que l'equip no ha estat gens bé després de l'aturada per la Copa del Rei i la finestra FIBA, però després d'aquesta setmana d'entrenaments i de millorar diversos aspectes se senten preparats per a poder guanyar. En aquest sentit, i coincidint amb el que ahir ens va dir Guillem Jou i també amb el que ha esmentat Aíto... aquest és el partit que espera el base. Sense voler mirar més lluny del compte, l'ex del Barça, entre d'altres, ha volgut parlar del present, perquè queden encara moltes i moltes jornades pel final i no només val guanyar a Fontajau contra els equips de baix, sinó que volen poder competir davant qualsevol.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad