Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Ari Sánchez: "L'exigència és tan gran que t'oblides de gaudir, jo jugo a pàdel perquè m'encanta"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb la segona millor jugadora del World Padel Tour

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem pogut parlar amb Ari Sánchez, la segona millor jugadora del World Padel Tour (WPT), que és de Reus, on la setmana vinent es disputarà una de les proves del WPT. "Tinc l'espina clavada de que l'any passat vam perdre la final a Reus, però vaig quedar contenta perquè vaig ser capaç de gaudir el torneig, la gent em va recolzar moltíssim, el pavelló estava ple... aquest any espero fer un pas més i poder guanyar el títol a casa", ha afirmat Ari Sánchez als micròfons de SER Catalunya.

Ari Sánchez: "L'exigència és tan gran que t'oblides de gaudir, jo jugo a pàdel perquè m'encanta"

09:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679506787389/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El 2022 Ari Sánchez va jugar un total de 18 finals i va aconseguir 7 títols, però va acabar perdent el número 1 del món al darrer set de la temporada. "Vam jugar 18 finals de 21 tornejos i sempre dic que l'any passat, quan estava passant, no érem conscients del que estàvem aconseguint. És molt difícil. Però vam acabar l'any amb l'espina clavada de perdre el número 1 a l'últim torneig a Barcelona. Va ser un moment molt dur", ha explicat al 'Què t'hi Jugues!', i ha reflexionat: "però això també ens ha servit per valorar tot el que estàvem aconseguint. En el moment que ho estàs vivint no ets conscient del que estàs fent. Estàvem tristes perquè ho vam tenir molt a prop, però elles van ser una mica millors i ens serveix per aprendre, millorar i ser una mica més fortes".

Per altra banda, Ari Sánchez també ha deixat clar als micròfons de SER Catalunya que "no ha de ser una obsessió" aconseguir el número 1 del món a final de temporada. "L'únic que podem fer és treballar dia a dia i gaudir-ho, perquè som unes afortunades de poder-nos dedicar al que ens agrada i veure com aquest esport està creixent d'una forma espectacular", ha destacat, i ha sentenciat: "hem de donar-ho tot cada dia i gaudir, perquè quan ho estàs vivint l'exigència és tan gran que t'oblides de gaudir. Jo jugo a pàdel perquè m'encanta i si no gaudeixo dins la pista no dono el millor de mi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00