Fútbol

Guillem Jou: "Sóc molt feliç a Manresa, però seria especial algun dia tornar a Girona"

El capità del conjunt del Bages considera "clau" el partit pel seu equip i espera un duel "molt dinàmic" el dissabte a Fontajau

ENTREVISTA GUILLEM JOU

ENTREVISTA GUILLEM JOU

10:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000033905/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El Baxi Manresa visitarà aquest dissabte a partir de les 18:00 h Fontajau liderat pel capità Guillem Jou, nascut a Llagostera el 15 de juliol de 1997, i qui va tenir passat a la base del Girona abans d'incorporar-se al conjunt del Bages fa ja més de vuit anys. Estimat i referent pel seu comportament dins i fora la pista, Jou ha superat una greu lesió al tendó d'Aquil·les i des de fa uns mesos torna a gaudir dins les pistes i dissabte a Fontajau espera aconseguir una victòria que seria molt important pel seu equip.

Classificats per la següent ronda de la Champions League: "El partit es va descontrolar per moments i semblava que no acabaria bé, però vam poder reaccionar al final i marxem a casa amb l'objectiu complert de poder ser a la propera fase".

Després de l'aturada millora de resultats i sensacions: "Crec que després del febrer hem pogut entrenar tot l'equip junts i hi havia hagut molts canvis. Estem en harmonia i això s'ha traduït amb victòries. Ahir vam demostrar que estem units, en un altre moment de la temporada segurament al veure com s'escapava el partit hauríem perdut la cara, però ara anem tots junts i les sensacions són molt positives.

El moment de Guillem Jou després de la lesió: "Per sort fa ja uns mesos que puc jugar sense molèsties, l'any passat va ser molt dur. Ara estic content de poder gaudir a la pista. Em trobo bé i penso que com més temps passi millor em trobaré. Els més propers a mi ho van patir, no van ser moments gens fàcil. Ho vaig gestionar com vaig poder. Vaig enfocar-me en el dia a dia, millorar amb els petits detalls fins a veure la llum al final del túnel.

Recuperant el millor nivell: No m'agrada mirar estadístiques ni números durant la temporada. Em trobo bé per sensacions i per com ajudo a l'equip.

La funció de capità en un moment difícil: Al Manresa sempre canvien jugadors i això és complicat, perquè no tothom se sent part d'aquest club. Ara han passat uns mesos que no hi ha canvis i això és positiu.

El Manresa, una religió: És pràcticament una religió. És el punt de la ciutat, la gent ho segueix molt, estan al costat de l'equip, quan juguem fora, en l'àmbit de xarxes... Hi ha molta implicació, és una ciutat cent per cent de Bàsquet.

La tornada a Fontajau: Només hi havia jugat de petit, no hi he pensat molt, però em farà molta il·lusió i gràcia. Havia sigut sempre soci del Girona en l'època de l'Akasvayu i no puc negar que serà molt especial poder estar allà on jo veia jugar a grans jugadors.

L'orgull de Llagostera amb Albert Sàbat: Fa molts anys que ens coneixem, ha tingut una gran carrera i un jugador molt i molt bo. He competit algun partit ACB amb ell i això pel poble és molt il·lusionant. Vaig parlar amb ell a la primera volta i em va dir que estava feliç. Els més propers a ell aniran amb el Girona i els més propers a mi amb el Manresa.

Importància del partit: Crec que pel Manresa és molt més important, ells tenen un coixí important i nosaltres necessitem la victòria si o si per intentar sortir d'allà baix. Crec que si Girona guanya ja tindran aconseguida la salvació.

El plantejament de partit: Enfoquem el partit com un més, centrats en els partits detalls. El Girona ve de jugar contra rivals complicats com Màlaga i València, és molt complicat treure victòries davant ells. Serà un partit molt dinàmic, de córrer molt a la pista, perquè als dos entrenadors els agrada molt això.

Pedro Martínez, d'admirat a entrenador: Ja fa molts anys que ens coneixem, fa unes quantes temporades que estem junts. Li comentaré si li fa il·lusió tornar a Girona que segur que serà que sí.

Tornar a casa en un futur?: Evidentment que si, en algun moment m'ho he imaginat. Em faria il·lusió algun dia poder tornar, però ara no hi penso molt. Estic feliç a Manresa i tinc la meva vida aquí, però no puc negar que seria especial.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad