Fútbol

Kameron Taylor, el talent i la competitivitat que guia al Bàsquet Girona

L'americà s'ha convertit en el jugador més important de l'equip a còpia de millorar dia a dia les seves prestacions

GIRONA, 12/03/2023.- El base estadounidense del Valencia, Jonah Radebaugh (i) lucha por el balón con el alero estadounidense Kameron Taylor (d) del Basquet Girona durante el partido correspondiente a la Liga ACB Endesa disputado este domingo en el pabellón de Fontajau de Girona. EFE/David Borrat / David Borrat EFE

Girona

Avui al programa hem posat l'ull sobre la temporada de Kameron Taylor, amb el permís de Marc Gasol, el millor jugador del Bàsquet Girona d'aquesta temporada per sensacions i també per estadístiques. No hi ha dubtes que el fitxatge del nord-americà és una de les millors notícies de la temporada i ara caldrà veure si la campanya vinent pot continuar a Fontajau, ja que acaba contracte i són molts els equips que s'han interessat pel seu futur.

Kameron Taylor, nascut al 1994 i amb la seva major part de carrera realitzada a Alemanya, és un jugador versàtil i superdotat físicament que al llarg de la temporada ha anat millorant la seva estadística en diferents aspectes. Després de 23 jornades de Lliga regular l'americà se situa entre els TOPS de la lliga en diferents categories:

Rànquing d'anotadors: La primera és la dels anotadors: és el cinquè jugador que més anota de l'ACB amb una mitjana de 14,5 punts per partit.

Rànquing de recuperacions: És el líder de la competició amb una mitjana de 1,7 recuperacions per partit, les mateixes que Ethan Happ, de Breogán.

Rànquing de minuts a pista: La seva importància dins la pista es veu també reflectida amb els minuts, perquè és també el cinquè jugador de la Lliga que més promitja amb un total de 27 per partit.

Rànquing de tirs de 2: El tir de dos és l'especialitat de l'americà, que repeteix cinquena posició en el rànquing amb 4,1 tirs anotats per partit de 7 que intenta, és a dir pràcticament un 60% d'encert en aquest sentit.

En el tir de 3, en canvi, l'encert baixa considerablement fins a un 40%, malgrat que últimament ha millorat en aquest sentit.

Al llarg de la temporada els seus records són els següents:

23 punts en el Girona - Barça

4 triples en el Girona – Obradoiro

12 rebots en el Bilbao – Girona

6 assistències en el Girona – Madrid

7 recuperacions Girona – Zaragoza

29 de valoració en el Girona - València.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad