Fútbol

Aleix García: "El Girona m'ho ha donat tot i penso que arribarem a un acord"

El mig centre d'Ulldecona se sotmet avui a més proves, però podria començar a córrer de forma immediata

Aleix Garcia, amb el braçalet de capità del Girona FC. / GIRONA FC

Girona

Aleix Garcia va perdre's el primer partit de la temporada el cap de setmana passat a Vallecas per una lesió muscular que el tindrà fora dels terrenys de joc al voltant d'un mes i malgrat que el club va facilitar un comunicat mèdic on s'indicava que la baixa podia allargar-se fins a sis setmanes, ahir el d'Ulldecona va reconèixer que avui "començarà a córrer" i que malgrat que vol centrar-se "en la recuperació" està convençut que acabarà arribant a un "acord" per la seva renovació.

Sobre la renovació: Aleix Garcia acaba contracte aquest mes de juny, però en cas de permanència renova de manera automàtica per una temporada més. "És una situació que està pendent, queda molta temporada i vull estar centrat en la renovació. El Girona m'ho ha donat tot i penso que arribarem a un acord, però d'aquí fins a final de temporada encara queda molt".

L'evolució de la lesió: "Estic molt content de com estic recuperant, la cama reacciona bé. Em faré ressonància i ecografia a Barcelona aquest dimecres i segurament podré començar a córrer, sigui a la cinta o al camp. Tinc l'objectiu i confio en el fet que el dia del Barça podré estar disponible".

El primer partit de la temporada fora de la gespa: "Vaig estar molt nerviós tot el partit, però la segona meitat va ser molt bona. Vam sumar un punt important, hem estat un partit sense mi, però Ivan, que va jugar al meu lloc va fer un gran partit i en general tots van estar molt bé".

Les mans i la polèmica: "Al final el tema de les mans ho han de deixar clar, perquè ni nosaltres ho sabem. El remat d'Stuani va fora, però són mans claríssimes".

L'aturada de seleccions: "És una setmana que guanyem. Anirà molt bé per carregar piles a tots, hi ha jugadors amb molts minuts a les cames. L'equip està entrenant dur amb una setmana trenqui-la i a partir de dilluns ja pensarem amb l'Espanyol que és un partit molt rellevant".

El tram final de temporada i la salvació: "La part de baix estarà competida i igualada, serà una batalla dura, però bonica a la vegada. Som molts els equips que estem separats per pocs punts".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •