Fútbol

El Girona, amb cinc punts de marge i dotze jornades per davant

El VAR va ser, de nou, protagonista en l'última acció del partit davant el Rayo on no va voler advertir a González Fuertes d'unes mans dins l'àrea

Míchel Sánchez, en la seva tornada a Vallecas. / GIRONA FC

El Girona no va passar de l'empat 2-2 a Vallecas davant el Rayo Vallecano i tanca la 26a jornada de Lliga a cinc punts del descens, el mateix marge que tenia abans de començar la jornada, malgrat que ha perdut una posició per la victòria del Celta i ara mateix és dotzè amb 31 punts.+

L'equip s'ha tornat a exercitar avui al matí i ho farà fins a cada dia fins dijous, quan Míchel donarà tres dies de festa a la plantilla perquè els futbolistes puguin desconnectar uns dies abans de tornar a la feina per a preparar el pròxim partit de Lliga, que no serà fins al dissabte dia 1 d'abril a les 14:00h davant l'Espanyol. Precisament l'equip que dirigeix Diego Martínez ha estat un dels protagonistes negatius de la jornada després de caure per 1-3 davant el Celta i deixar una imatge molt dolenta que els deixa a només un punt del descens, un motiu més que converteix el proper derbi en un partit molt important. El Celta precisament és l'equip que ha superat al Girona a la classificació, mentre que l'Almeria i el València són els dos equips que, juntament amb l'Elche, estan ara mateix en zona de descens, els dos amb 26 punts.

El VAR, protagonista al no xiular un penal per mans del Rayo en l'última acció del partit

El Girona va merèixer més durant la segona meitat. El doble canvi de Míchel i les correccions tàtiques van fer que l'equip no només es conformés amb l'empat, sinó que va tenir inclús oportunitats per a poder fer el tercer. La justícia a la segona part de l'equip hauria pogut arribar si el VAR i Jaime Latre haguessin fet que Pablo González Fuertes anés al VAR a revisar les mans de Salvi Sánchez, però després de dos minuts comentant l'acció i mentre Vallecas ja es temia el pitjor, l'àrbitre va indicar que es llencés el córner amb total normalitat. Aquest fet va provocar que després del partit Míchel reaccionés a l'acció. El tècnic, que tornava a casa seva, va insistir en el fet que no és possible que hi hagi sempre aquesta diferència de criteri i que al Girona, sense anar més lluny, li van xiular un penal en contra en unes condicions molt i molt semblants fa només unes setmanes al Coliseum Alfonso Pérez. A més, també va voler fer èmfasi en la falta de clarividència a l'hora de desxifrar el motiu pel qual es xiulen o no aquestes accions. A banda de l'entrenador del Girona, també es va preguntar a Andoni Iraola per la seva opinió sobre l'acció que podia haver decidit el partit i el tècnic, va reconèixer que, malgrat que ell creu que aquestes jugades no han de ser penal, són vàries les accions similars en les quals s'ha xiulat, com per exemple els dos que van xiular a favor el dia que el Rayo va visitar Montilivi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad