Fútbol

Pato Garino: "Amb l'última lesió vaig decidir deixar de pressionar-me i ara gaudeixo del bàsquet"

L'argentí del Bàsquet Girona assegura que és feliç al "competir sense molèsties" i valora fins i tot "entrenar amb els companys"

Pato Garino a la roda de premsa a Fontajau. / Nil Solá

Girona

El Bàsquet Girona juga dissabte davant el Bilbao Bàsquet al País Basc i els d'Aíto García Reneses busquen trencar la mala dinàmica a la qual es troben després d'haver guanyat només un dels últims cinc partits que han disputat. Avui, a la prèvia del partit, un dels jugadors cridat a ser dels importants des de principi de temporada, Pato Garino, ha comparegut davant els mitjans i ha reconegut que ara mateix es troba en un "gran moment" després d'haver passat un autèntic calvari de lesions els últims anys.

El seu millor moment, mental i físic: "No ha sigut el meu pitjor any, he tingut algunes lesions, però estic en un dels meus millors moments a nivell físic. Estic en el lloc adequat per a continuar millorant. Ara és qüestió de trobar constància i regularitat en els partits que queden, però estic content perquè l'staff m'ha ajudat molt".

Valorar les coses més petites: "He passat les últimes dues temporades entrenant més sol, que no amb l'equip. Ara gaudeixo dels entrenaments, encara que evidentment tothom el que vol és guanyar, però jo em centro en la millora del dia a dia per intentar que després arribin els resultats".

L'aspecte mental, fonamental: "La part mental és molt important. Després de l'última lesió vaig fer un canvi, vaig decidir deixar de pressionar-me i que havia de gaudir del moment. He patit molt per poder estar un partit sense molèsties, ara mateix amb això sóc feliç".

Els objectius: "Per nosaltres el gran objectiu és entrar al playoff. No pensem només en la salvació, sinó amb mirar el dia a dia i millorar individualment perquè això es traduirà en millor rendiment col·lectiu. Al final de temporada veurem on podem arribar, però volem mirar cap a dalt".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad