Fútbol

Míchel Sánchez: "No tinc por de res, confio en mi i en l'equip"

El tècnic torna a la que va ser casa seva durant divuit temporades i on no ha guanyat mai com entrenador visitant

Míchel Sánchez, a la roda de premsa prèvia al partit davant el Rayo. / Nil Solá

El Girona juga dissabte a partir d'un quart de cinc a Vallecas davant el Rayo Vallecano d'Andoni Iraola, en el que serà un partit especial per l'entrenador dels gironins, Míchel Sánchez, que torna per segona vegada a la qual va ser durant tants anys casa seva i ho fa davant un rival a qui encara mai ha guanyat des que és entrenador. Avui, el tècnic ha analitzat davant la premsa la prèvia d'aquest partit.

La seva visita a Vallecas: "Per mi és un partit molt especial, sempre ho serà perquè he nascut a Vallecas i la meva trajectòria com a jugador i entrenador han estat al Rayo. No m'agrada jugar aquest partit, però és el que toca. Ja està. Espero que guanyem perquè necessitem els punts".

Opcions per suplir Aleix García: "Hi ha possibilitats amb Iván Martín, Artero... pot ser que David López també pugui jugar en aquesta posició. Hi ha alternatives. La baixa d'Aleix és important perquè ho ha jugat tot, però hi ha futbolistes perquè actuïn en aquesta posició. I també a pilota parada estan Viktor Tsygankov, Riquelme i Borja García".

Rayo Vallecano: "És un equipàs i té un entrenador (Iraola) que per a la gent de Vallecas és Top. Juga molt directe i té una transició espectacular. La seva pressió és de les millors de LaLiga, em sembla que són amb l'Atlètic i el Barça l'equip que més recupera al camp rival pel que fa a moltes coses bé, per això va setè. A la banda esquerra tenen Álvaro i Fran, jugadors molt ràpids, però nosaltres també. Per mi és un partit especial i ja he dit als jugadors que en aquests camps és on podem demostrar com som de bo perquè és un camp petit, en què la pressió és molt bona. Nosaltres som un bloc que pressiona bé. És un partit espectacular per a tothom".

No ha guanyat mai a Vallecas ni al Rayo: "La meva sensació a Vallecas és especial perquè vaig néixer allà i tinc molta relació amb tots. Sóc vallecano i la meva educació és vallecana, per això és especial. No he guanyat mai allà perquè el rival ha jugat molt bé sempre. Me'n recordo que amb l'Osca mereixem més, ens van anul·lar un gol a Okazaki i ens van xiular un penal que no va ser. Però vam fer un bon partit. Va ser l'únic cop que he jugat a Vallecas. I després, aquí, amb el Girona, penso que l'equip també es va merèixer més. Els nostres errors ens van condemnar, però per mi es va jugar de manera espectacular. Som dels pocs que han dominat en camp rival el Rayo. Necessitem portar la pilota a camp rival perquè ells no volen aquesta situació. El seu ADN és pressionar a dalt, recuperar la pilota aviat i aquest és el partit on nosaltres hem de fer un pas endavant pel que fa a la possessió en camp rival".

A evitar la tercera derrota seguida: "Està prohibit. Per mi, l'equip va fer un partidàs contra l'Atlètic. Em preocupa el rendiment de l'equip, no pas el resultat. A Getafe, durant la primera part, el rendiment va ser molt dolent i això no pot ser. Però si l'equip perd després de jugar com va fer contra l'Atlètic, no estaré preocupat. Sempre he dit que arribarem on el nostre rendiment digui per què en molts partits hem fet un pas endavant i mereixem molt més. Però de vegades els petits detalls fan que el resultat sigui dolent. Per això per mi el resultat no és el més important".

La classificació: "En qualsevol partit no hem de fer cap concessió, tots els rivals tenen molt de potencial i per a nosaltres el nostre partit més rellevant és el següent. Som nouvinguts a Primera, tenim el segon pressupost més baix de La Liga i som humils. Per això, per a nosaltres cada partit és una final".

Mal moment del Rayo: "En els darrers partits, el Rayo ha merescut marcar algun gol més. A casa, contra l'Atlètic, van llençar 16 vegades i a Vigo igual. És un equip que genera moltes ocasions, però és veritat que en aquest moment no ha marcat i això ha fet que no guanyi. Vallecas és un camp que fa que a les àrees s'hagi d'estar molt concentrat perquè a cada jugada hi ha sensació de perill. Ells, amb la seva afició, saben jugar aquesta mena de partits".

Parada de seleccions: "Estem en una bona posició a la classificació i no tinc por de res. Confio molt en l'equip, en la feina de tots i com els veig".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •