Fútbol

Míchel es retroba amb el Rayo, a qui no ha guanyat mai com a entrenador

L'entrenador del Girona tornarà a Vallecas, un escenari que només ha visitat una vegada des que va marxar la 2018-2019

Míchel Sánchez, dirigint un partit del Girona FC. / Nil Solá

Girona

Dissabte el Girona visitarà Vallecas per jugar contra el Rayo Vallecano d'Iraola a partir de les 16:15 h de la tarda, en un partit que serà molt especial pel tècnic dels gironins, Míchel Sánchez, que torna a casa seva per enfrontar-se a l'equip de la seva vida i a qui no ha guanyat encara mai com a entrenador.

Dissabte és un d'aquells dies marcats en el calendari. Míchel Sánchez torna a casa, torna a Vallecas, on va jugar 425 partits, des de la temporada 1992-1993, la que debuta i disputa només tres partits amb el primer equip fins a la 2011-12, fàcil de dir però molt i molt difícil de complir, perquè sense anar més lluny aquesta setmana a Girona s'han celebrat els 200 d'Stuani que ja semblen molts, perquè els que va disputar només com a jugador amb l'equip del seu barri són 425, més del doble. Això com a jugador, perquè com a entrenador també va ser protagonista a Vallecas.

Míchel Sánchez, nascut i criat a Vallecas, va dirigir a l'equip en un total de 89 partits, entre els quals hi ha l'ascens del Rayo a Primera Divisió de la temporada 2017-2018. El barri i l'estadi de Vallecas sempre seran un lloc especial per ell, però només hi ha tornat un cop des que va marxar-ne la 2018-2019. Des que va ser acomiadat a la jornada 30 de la 2018-2019, amb un inici més que irregular del seu equip, a qui van aguantar molt per ser qui era, Míchel només ha tornat un cop. Va ser la temporada 2019-2020 amb el Huesca, en un partit que va perdre per 2-0. De fet, en aquest temps en el qual el tècnic ha marxat de casa, mai ha estat capaç de guanyar al Rayo quan s'hi ha enfrontat. Fins al moment són tres els precedents que hi ha i el balanç és de tres derrotes i un empat. L'únic empat és el que va aconseguir a la primera volta d'aquesta temporada amb el Girona La resta, dues derrotes per 2-0 i 0-2 amb el Huesca en Lliga i la derrota de la temporada passada amb el Girona a Copa del Rei per 1-2 a Montilivi.

Aquesta temporada el tècnic la va començar sense haver pogut treure ni tan sols un empat davant el seu exequip, però a Montilivi va trencar el malefici amb un empat a la primera volta i qui sap si a domicili, amb la seva gent ben a prop, assolirà guanyar al Rayo per primera vegada.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad