Fútbol

Aleix Garcia, un mes de baixa

El migcampista del Girona té un petit trencament muscular, mentre que Oriol Romeu estarà disponible per Vallecas

Aleix Garcia en un entrenament a Montilivi. / Nil Solá

El Girona va perdre davant l'Atlético dilluns al vespre, però el motiu més important de preocupació per Míchel eren les dues lesions d'Aleix Garcia i Oriol Romeu, que van haver de retirar-se lesionats quan es va entrar a l'últim quart d'hora de partit.

Avui s'ha confirmat que Oriol Romeu no té cap mena de lesió i el que va patir va ser una sobrecàrrega muscular que no l'ha d'impedir poder jugar dissabte a Vallecas, tot i que evidentment també és un símptoma del fet que l'ex del Southampton està tenint un excés de minuts considerable. Tot i això, el fet que just després del Rayo hi ha una aturada per seleccions ja significarà que els jugadors tindran uns dies per a fer net i que jugarà a Vallecas. Aleix Garcia, en canvi, sí que pateix una lesió, però és menys del que s'esperava. El futbolista té un petit trencament al bíceps femoral que el tindrà un mes fora dels terrenys de joc. Es perdrà amb tota seguretat els partits davant el Rayo i l'Espanyol del dia 2 d'abril i treballarà per poder tornar el dia 10, d'aquí poc menys d'un mes, al Camp Nou davant el Barça. També s'ha de veure l'estat de Borja Garcia, que va sentir molèsties al genoll al llarg del partit.

Yángel podria reaparèixer davant l'Espanyol

En aquest context seria important el paper de Yángel Herrera, un futbolista que quan ha estat bé Míchel sempre l'ha utilitzat i ha reconegut que és un fan del seu joc, però per aquesta setmana tot apunta al fet que no estarà encara disponible i que la intenció és que pugui entrar a la convocatòria en el partit de la setmana que ve davant l'Espanyol. Alexander Callens és una incògnita perquè a priori ja hauria d'haver tornat i Yan Couto fa ja sis setmanes que està lesionat i en el comunicat mèdic del Girona quan es va lesionar el 31 de gener van posar 6-8 setmanes, per tant, hauria d'estar al caure per a després de l'aturada a tot estirar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •