Fútbol

El Girona, pendent de la dupla d'Ulldecona

La derrota d'ahir pot sortir més o menys cara depenent del que tinguin Oriol Romeu i Aleix Garcia, que van haver de retirar-se lesionats

Aleix Garcia, amb el braçalet de capità del Girona FC. / GIRONA FC

Girona

El Girona va perdre ahir de la manera més cruel possible per 0-1 davant l'Atlético Madrid amb un gol de Morata, no exempt de polèmica, ja en el temps de descompte i es va quedar sense puntuar després d'un partit molt competit i complet dels de Míchel Sánchez, a qui li va faltar encert i efectivitat a partir de tres quarts de camp...

Esforç titànic sense premi el que va fer el Girona de Míchel ahir a Montilivi, en un partit en el qual el pitjor, malgrat la forma, no va ser la derrota, que podia entrar dins el previst, perquè les lesions d'Oriol Romeu i Aleix Garcia van fer saltar totes les alarmes en un duel en què els gironins van competir i van executar bé el pla de partit. Míchel, a qui altres dies hem vist molt enfadat a sala de premsa ahir va insistir en diverses ocasions en què estava molt satisfet amb el treball general dels seus jugadors, a qui només podia retreure l'acció del gol a l'afegit, l'única en la qual hi va haver un error, un error que va fer-li molta ràbia perquè era una acció que havien treballat ahir al matí.

Després del partit també vam poder escoltar a un altre dels protagonistes: David López. El central, veu experimentada dins del vestidor, va reconèixer que ell i els seus companys estaven un pèl axafats després de la derrota, per les formes i perquè l'equip havia plantat cara fins al final. Amb la derrota d'ahir el Girona tanca la 25a jornada de Lliga a quatre punts de la zona de descens i baixa fins a la dotzena posició abans de visitar al Rayo Vallecano aquest dissabte. I David López, com no podia ser d'una altra forma va enviar un missatge clar: la lluita serà complicada i s'ha d'assegurar la salvació com més aviat millor.

Aleix Garcia i Oriol Romeu... què en sabem?

Segons hem pogut saber aquest matí Oriol Romeu té només una sobrecàrrega i tot apunta al fet que podria estar disponible per jugar dissabte a Vallecas, mentre que Aleix, que sí que pot tenir lesió, s'ha sotmès a més proves per conèixer l'abast exacte de la lesió, tot i que està descartat per dissabte.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad