Fútbol

El Girona rep el millor Atlético de la temporada a Montilivi

Els de Míchel són a quatre punts del descens, però si guanyen faran un pas de gegant i se situaran novens

L'onze del Girona per jugar avui al Nuevo Mirandilla. / GIRONA FC

Girona

El Girona rep aquesta nit a partir de les 21:00 hores a l'Atlético de Madrid a Montilivi en un partit de molta dificultat en el que els de Míchel Sánchez tenen el repte de poder fer un pas de gegant cap a la salvació en cas de victòria. Els de Míchel comencen el partit a quatre punts del descens, però en cas de guanyar, a més d'allunyar-se fins a set punts, també es situarien novens a la classificació, una posició en la qual no es troben des de la jornada cinc després de guanyar al Valladolid.

Nou repte d'alçada pel Girona de Míchel Sánchez, que aquest vespre a partir de les 21:00 h rebent a un dels equips més en forma de la competició: l'Atlético de Madrid, que arriba a Montilivi en el millor moment de la temporada i després d'haver perdut només un partit en Lliga en tot el 2023. Els del Cholo, ja eliminats de la Copa del Rei i també de la Champions, han trobat la regularitat en els últims mesos després d'un mal inici de temporada gràcies a la millora individual d'alguns dels seus puntals, entre ells Antoine Griezmann, a qui Míchel va designar com a millor jugador de la Lliga actualment. Des de la derrota amb el Barça del 8 de gener, els matalassers no han perdut i acumulen sis victòries i tres empats, dos fora de casa a Almería i al Bernabéu i una casa davant el Getafe.

El Girona, per la seva part, arriba a la cita a quatre punts del descens després dels resultats d'aquest cap de setmana. Eren diversos els enfrontaments directes que hi havia aquesta jornada, que s'han resolt de la següent forma: Sevilla 2-1 Almería, Cádiz 2-2 Getafe, Elche 1-1 Valladolid, a banda de la victòria de Celta i València i la derrota de l'Espanyol al Bernabéu, que han fet que els de Míchel tinguin l'opció de situar-se novens si guanyen avui a l'Atlético a Montilivi. Pel partit d'avui el tècnic madrileny continuarà amb les mateixes baixes que les últimes setmanes, és a dir, no podrà comptar amb Alex Callens, Yángel Herrera, Yan Couto ni Ibrahima Kebé, ja que cap d'ells s'ha recuperat de les seves respectives lesions.

Montilivi ha de ser un fortí en els set partits que queden

El Girona jugarà avui el primer dels set partits que li queden per disputar com a local aquesta temporada. Els números de l'equip estan sent realment bons a casa, on fins ara ha sumat 21 punts en dotze jornades, repartits en sis victòries, tres empats i tres derrotes. D'ara fins a acabar aquesta campanya el Girona s'ha d'enfrontar a casa a l'Atlético de Madrid, a l'Espanyol, al Madrid, al Villarreal, al Mallorca, Elche i al Betis, és a dir, la majoria rivals que es troben a la part alta de la classificació.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad